marcipán

velkonocne pomarancove kolaciky - recept

velkonocne pomarancove kolaciky

Linecke velkonocne kolaciky

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Dezert zemiak - recept

Dezert zemiak

Mňam Úsmev Recept s fotopostupom na originálnu dobrotu

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

MonChéri pralinky s marcipánom - recept

MonChéri pralinky s marcipánom

Rýchle a chutné:)

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Kávové zrná  - recept

Kávové zrná

Kávový krém obalený v marcipáne a namočený v čokoláde

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

mozartove gule - recept

mozartove gule

Výborná mňamka, inšpirovaná marcipánovou dobrotou z Rakúska

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Marcipánová /mandľová /plnka vaječná - recept

Marcipánová /mandľová /plnka vaječná

Marcipánová plnka vaječná varená nad parou

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

kakaove rezy so struhanym marcipanom - recept

kakaove rezy so struhanym marcipanom

zakusok

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Marcipanove rezy - recept

Marcipanove rezy

Skvely zakusok

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Jamaika rezy - recept

Jamaika rezy

11 vajec,100dag práš.cukru,12dag kokosu,6lyžíc plohr.múky,práš.do peč.,2lyžice kakaa,čierna káva,2Palmariny,1Zlatý klas,3dcl mlieka,Cera, sušené polotučné mlieko. 1.Zo 4 vajíčok upečieme 1 kakaovú piškótu. 2.Ďalej upečieme kokosový plát z nasledujúcich surovín.7 bielkov a 20 dkg práš.cukru vyšlaháme,pridáme 12dag kokosu,6lyžíc polohrubej múky a 1 prášok do pečiva.Kokosový plát upečieme a necháme vychladnúť. 3.Zatial si pripravíme túto plnku: 7žĺtkov,20dkg práš.cukru,2lyžice kakaa,2lyžice varenej čiernej kávy a šlaháme do zhustnutia.Do vychladnutej zmesi pridáme 25dag Palmarínu. 4.Z 3dcl mlieka,1Zlatého klasu,a hrsti cukru uvaríme poding.Ten po vychladnutí zmiešame s 1 Palmarínom. 5.Ďalej si pripravíme marcipán na plát: 25dag Cery, 25dag práš.cukru,22 dag sušeného mlieka.Túto zmes si rozdelíme na 4 časti. Príprava zákusku: Na kokosový plát natrieme plnku pripravenú v bode 3. Na ňu položíme hnedú piškótu. Natrieme ju bielou plnkou pripravenou v bode 4. Z plnky si trochu odložime na potretie bokov.Takto naplnený zákusok rozdelíme pozdlžne na 4 časti.Marcipánovú zmes z bodu 5 postupne po jednej rozgúľame a potiahneme jednotlivé rezy.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.