reklama

Krémy

Otázky a rady ako pripraviť tuhý a stabilný krém na naplnenie či potretie torty.


reklama

želatína

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať budem robiť pečený cheescake a na vrch by som chcela dať ovocie a želatínu. mala by som dať na cheescake nejaký džem a potom ovocie a želatínu alebo bez džemu. nevpije sa želé do cheescaku? zdobiť budem na vychladnutý cheescake. ďakujem, Janka 

Enchanted čarovný krém čokoládový

20. 06. 2023 - 08:14, od BRIGI

Ahojte má niekto skúsenosť s tým krémom? Chcela by som s tým potiahnuť tortu, dobre sa s tým pracuje? Koľko gramov prášku je potrebný na tortu s priemerom 30cm? Vie mi niekto poradiť? Je to podobné k Swiss bielkovému krému? Ďakujem za rady.

Biela ganache ako slahany krem - aky pomer?

Ahojte, chcem robit jednoduchu tortu, kde krem z bieleho ganache chcem vyslahat a pouzit na plnku aj poter torty, aky pomer dat prosim biela coko a smotana? Ocenim aj presnejsi postup, pripadne ci mozem pridat aj tvaroh, aby to bolo take " pribinacekove", torta bude pre deticky.

Krém sa zrazil počas zdobenia

17. 03. 2023 - 21:56, od Ivka22

Dobrý deň, chcem sa opýtať, ako je možné, že sa mi krém zrazil počas zdobenia vreckom. Urobila som pudingovo-maslový krém zo 700 ml mlieka, 2 Zlatých klasov, 200 g masla. Všetko som mala izbovej teploty, maslo som dobre s cukrom vyšľahala a po lyžiciach pridala puding.



kenwood 9060

Ahojte cukráročky, dostala som od manžela nový robot Kenwood cooking chef 9060 a chcem sa spýtať, či máte s ním skúsenosti. Konkrétne mám prosbu o radu, na koľko stupňov ho nastaviť a na ako dlho,koľko vajec maximálne,pri šľahaní "vaječného krému nad parou". Ďakujem za každú radu!

Želatina

Vážené cukrarky chcela by sim vas požiadat o radu ako robite želatinovu vrstvu do vnutra torty....resp. aku formu na to použivate....dakujem....andrea.cepova@centrum.sk

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu