reklama

Krém sa zrazil počas zdobenia

Ivka22 , 17. 03. 2023 - 21:56

reklama

Dobrý deň, chcem sa opýtať, ako je možné, že sa mi krém zrazil počas zdobenia vreckom. Urobila som pudingovo-maslový krém zo 700 ml mlieka, 2 Zlatých klasov, 200 g masla. Všetko som mala izbovej teploty, maslo som dobre s cukrom vyšľahala a po lyžiciach pridala puding. K tomu som pridala 3 PL griotky. Najskôr sa krém zdal byť v poriadku, no keď som pomocou cukrárenského vrecka ním zdobila, vyzeralo to, ako keby sa chcelo oddeľovať maslo. Neurobila som s tým nič, nezdalo sa mi to zrazenie také vážne a odložila som koláč do chladničky. Teraz krém nie je nadýchaný a vyzerá nekonzistentne a akoby drobivo. Prečo sa mi krém začal zrážať až pri zdobení? Za odpovede ďakujem


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama