Dobrý deň, chcem sa opýtať, ako je možné, že sa mi krém zrazil počas zdobenia vreckom. Urobila som pudingovo-maslový krém zo 700 ml mlieka, 2 Zlatých klasov, 200 g masla. Všetko som mala izbovej teploty, maslo som dobre s cukrom vyšľahala a po lyžiciach pridala puding. K tomu som pridala 3 PL griotky. Najskôr sa krém zdal byť v poriadku, no keď som pomocou cukrárenského vrecka ním zdobila, vyzeralo to, ako keby sa chcelo oddeľovať maslo. Neurobila som s tým nič, nezdalo sa mi to zrazenie také vážne a odložila som koláč do chladničky. Teraz krém nie je nadýchaný a vyzerá nekonzistentne a akoby drobivo. Prečo sa mi krém začal zrážať až pri zdobení? Za odpovede ďakujem
Dobrý deň, chcem sa opýtať, ako je možné, že sa mi krém zrazil počas zdobenia vreckom. Urobila som pudingovo-maslový krém zo 700 ml mlieka, 2 Zlatých klasov, 200 g masla. Všetko som mala izbovej teploty, maslo som dobre s cukrom vyšľahala a po lyžiciach pridala puding. K tomu som pridala 3 PL griotky. Najskôr sa krém zdal byť v poriadku, no keď som pomocou cukrárenského vrecka ním zdobila, vyzeralo to, ako keby sa chcelo oddeľovať maslo. Neurobila som s tým nič, nezdalo sa mi to zrazenie také vážne a odložila som koláč do chladničky. Teraz krém nie je nadýchaný a vyzerá nekonzistentne a akoby drobivo. Prečo sa mi krém začal zrážať až pri zdobení? Za odpovede ďakujem