Popis
Kávový krém obalený v marcipáne a namočený v čokoláde

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | 6 hod |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 6 hod |
Ingrediencie
100 | gramov | praskový cukor |
490 | gramov | smotana na šľahanie |
940 | gramov | cukrárenská poleva |
140 | gramov | kávová pasta /3PL kávy |
400 | gramov | stužený pokrm.tuk (Všetky ostatné suroviny a tie za/-lomítkom) |
145 | gramov | škrobový sirup |
87 | gramov | studená voda |
580 | gramov | fondánová hmota základná |
580 | gramov | sušené mlieko |
1 | kus | vanilkový cukor |
Inštrukcie
Hmota na myši : Do misy na šlahanie si dáme čokoládu ktoru zalejeme prevarenou smotanou so 100g prášk.cukor / ak je smotana sladená môžete vynechať/ 400g tuku a kávovou pastou alebo kávou. Vyšlaháme na hustú hmotu ktorú striekame hladkou trubičkou na papier myši/oválky/ dáme stuhnúť. Modelovacia hmota: Všetky ostatné suroviny a suroviny za lomítkom zamiešame hákom Postup : Modelovaciu hmotu si rozvážime po 500g vyvaľkáme na štvorec a pokrájame na 5x5-štvorce do ktorých vložíme myšia zabalíme tvarujeme vo forme kávové zrná . Necháme stuhnúť a máčame v čokoláde.
Poznámky
Je to recept náročný na čas ale výsledok je vynikajúci
Recepty:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 4471x
Komentáre
určite vyskušam.-)





Prepac, som amater..co je kavova pasta?
to by aj mna zaujimalo....
aj co je to skrobovy sirup 


Toto je u mňa "KÁVOVE ZRNO"
mnam





















jaja nemas foto?