Kávové zrná

Popis

Kávový krém obalený v marcipáne a namočený v čokoláde

Kávové zrná  - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
6 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
6 hod

Ingrediencie

100gramovpraskový cukor
490gramovsmotana na šľahanie
940gramovcukrárenská poleva
140gramovkávová pasta /3PL kávy
400gramovstužený pokrm.tuk (Všetky ostatné suroviny a tie za/-lomítkom)
145gramovškrobový sirup
87gramovstudená voda
580gramovfondánová hmota základná
580gramovsušené mlieko
1kusvanilkový cukor

Inštrukcie

Hmota na myši : Do misy na šlahanie si dáme čokoládu ktoru zalejeme prevarenou smotanou so 100g prášk.cukor / ak je smotana sladená môžete vynechať/ 400g tuku a kávovou pastou alebo kávou. Vyšlaháme na hustú hmotu ktorú striekame hladkou trubičkou na papier myši/oválky/ dáme stuhnúť. Modelovacia hmota: Všetky ostatné suroviny a suroviny za lomítkom zamiešame hákom Postup : Modelovaciu hmotu si rozvážime po 500g vyvaľkáme na štvorec a pokrájame na 5x5-štvorce do ktorých vložíme myšia zabalíme tvarujeme vo forme kávové zrná . Necháme stuhnúť a máčame v čokoláde.

Poznámky

Je to recept náročný na čas ale výsledok je vynikajúci

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

určite vyskušam.-) ÁnoÁnoTortaTortaTortaTorta

Prepac, som amater..co je kavova pasta?

to by aj mna zaujimalo.... Tlieskam aj co je to skrobovy sirup TlieskamTlieskamTlieskam

Áno s Áno u Áno p Áno e Áno r Áno ja už jeden takýto recept od teba mám zapísaný Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk mňam Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk
Toto je u mňa "KÁVOVE ZRNO" ÁnoÁnoÁnoÁno to je potom super mňamka Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk diíííík Úsmev

mnam SlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoVyplazený jazykKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

jaja nemas foto? Bozkávam

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.