8 gramov potravinárskej želatíny + 3 polievkové lyžice vody necháme napučať 150 gramov kryšt. Cukru + 50 ml vody + 1 polievková lyžica medu, uvaríme hustý číri sirup Sirup za stáleho miešania prilievame k napučanej želatíne.....tu môžeme pridať už aj farbivo, aromu.... mixujeme cca 8 – 10 min, kým dostaneme hustú bielu lepkavú hmotu. A máme hotovú zmes na domáce marshmallow cukríky. ( Ak chceme cukríky, vysypeme si misku práškovým cukrom a nalejeme zmes do misky....necháme odležať kým nevychladnú-stuhnú, potom krájame a obaľujeme v zmesi práškového cukru a škrobu 50:50) Na domáci MMF.... Preosejeme si cca 300 g práškového cukru a po častiach pridávame už k pripravenej vyšlahanej hmote. Ruky si pomastíme cerou a spracujeme na vláčne cesto. Dáme do sáčku aby neobsychalo. Táto dávka má hmotnosť cca 500 gramov a mne vystačila na potiahnutie torty o priemere 30 cm....ešte trocha ostalo aj na ozdobenie :D