
reklama
Marcipanová hmota
Ingrediencie
250 | gramov | sušené mlieko |
500 | gramov | práškový cukor |
3 | polievkové lyžice | med |
2 | polievkové lyžice | voda |
1 | polievková lyžica | mandľová aróma |
Postup
spracujeme na hmotu
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.