
LiViera
reklama
Orechový korpus preliaty rumovým sirupom s bohatou vrstvou marhuľového džemu a výborným čokoládovo-orieškovým krémom v božskej domácej orechovej torte.
Ingrediencie
Korpus: | ||
4 | kusy | bielok |
1⁄4 | čajová lyžička | soľ |
130 | gramov | cukor krupica |
13 | gramov | vanilkový cukor |
4 | kusy | žĺtok |
20 | millilitrov | voda |
100 | gramov | hladká múka špeciál |
30 | gramov | mleté orechy |
30 | millilitrov | olej |
Sirup: | ||
70 | millilitrov | voda horúca |
12 | gramov | kryštálový cukor |
30 | millilitrov | rum |
Krém: | ||
300 | gramov | maslo |
1 | plechovka | kondenzované mlieko |
100 | gramov | Nutella |
Dokončenie: | ||
1 | kus | marhuľový džem |
Zdobenie: | ||
150 | gramov | lieskové orechy nasekané |
180 | millilitrov | parížska šľahačka |
Postup
Podrobný postup nájdete vo videu
Doplňujúce obrázky

LiViera
Výnos
1 torta priemer 18 cm
Celkový čas
1 hod, 5 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
35 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty