Kinder pingui

Popis

Obľúbená maškrta v domácej verzii :)

Kinder pingui - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Cesto
6kusyvajcia
6polievkové lyžicekryštálový cukor
6polievkové lyžiceteplá voda
6polievkové lyžicehladka muka
2polievkové lyžicehorké kakao
1balíkprášok do pečiva
slahacka
500millilitrovsmotana na šľahanie
1balíkcukrárska želatína
1polievková lyžicatekutý med
krém
15dekagramyčokoláda na varenie
10dekagramymargarín
1polievková lyžicavoda
2polievkové lyžiceolej
POLEVA
20dekagramyčokoláda na varenie
10dekagramymargarín
1polievková lyžicavoda
3polievkové lyžiceolej

Inštrukcie

Cesto:

Žĺtky s cukrom vymiešame do penista, pomaly primiešame vodu, muku zmiešanu s praškom do pečiva, pomaly primiešame kakao,pridame tuhy sneh z bielkov ,vymastime si dve rovnake plechy a pečieme dva platy .

Šľahačka:
Prisady na šlahačku, rozdelime na dve časti .polovicu želatiny namočime do cca3PL vody,nechame asi 5 minut nabobnat a pomalicky v mikrovlnke zohrejeme. Vyšlahame si šlahačku a pomali pridavame zelatinu aj s medom a vyšlahame do tuha.

Potom šlahačku natrieme na upečeny plat a dame na 20min do chladničky

Čokoládový krém:

Medzitym si pripravíme čokoládový krém.Nad parou rospustíme čokoládu a keď je rospustená ,pridame margarin a olej a dobre spolu premiešame aby bola vláčna .Ked trocha prechladne tak nanesieme na šlahačkovy krema znova vlozime do chladničky.

Ked je čokolada mierne stuhnutá tak vyšlaháme druhu časť šlahačky, nanesieme na krem ,prikryjeme druhym platom, polejeme čokoladovou polevou a necháme stuhnúť.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.