Budapeštianske rezy

Popis

 

 

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Inštrukcie

8vajec, 80 g prášk. cukru, 20 g kakaa, 100 g mandlí, 60 g prášk. cukru do snehu, 100 g hr. múky, 50 g čokolády, 40 g masla

Plnka: 150 g masla, 100 g prášk. cukru, 100 g čokolády, 1,5 dl mlieka, 1 PL rumu

Žĺtky s cukrom vymiešame do peny, pridáme preosiate kakao, zomleté upražené mandle, premiešame. Z bielkov ušlaháme tuhý sneh a zašlaháme do neho cukor. K vymiešaným žĺtk om pridáme postrúhanú čokoládu, vlažné roztopené maslo a striedavo múku spolu s tuhým snehom. Všetko zľahka premiešame, vylejeme na vymastený plech a v mierne teplej rúre pomaly upečieme. Upečené cesto rozrežeme po dĺžke na 3 diely, naplníme plnkou. Povrch potrieme plnkou a ozdobíme roztopenou čokoládou.

Plnka: Maslo s cukrom vymiešame do peny. Do mlieka dáme polámanú čokoládu a za stáleho miešania uvaríme dohusta. Vychladnutú čokoládovú kašu primiešame k maslu, vymiešame, prichutíme rumom.

Recepty: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.