
zlasticova, Recept na pribináčikový krém
Foto recept na obľúbený svieži tvarohový krém . Príprava pribináčikového krému do torty či záluskov je ozaj veľmi jednoduchá. Najlepší je v kombinácii s ovocím.
500 | millilitrov | smotana na šľahanie |
500 | gramov | jemný tvaroh |
1 | balík | Créme Olé puding vanilkový |
práškový cukor |
Viacerí ste si odo mňa pýtali recept na svieži domáci tvarohový krém, konečne sa mi podarilo nafotiť aj postup
Všetky suroviny dáme do misy a spolu vyšľaháme. Hotovo. Rýchlejšie to už ozaj nejde. Krém je pripravený na naplnenie torty, resp. do dezertných pohárikov.
Tento lahodný a nadýchaný tvarohový krém je ideálny do torty, pohárových dezertov či na piškóty. Najlepšie chutí v kombinácii s ovocím, piškótami alebo ľahkým piškótovým korpusom.
- Toto množstvo stačí na tortu priemer 20 cm - plnenú trikrát
- POZOR! Krém nie je vhodný pod poťahovú hmotu!
- Pridaním rozpustenej čokolády vznikne skvelá čokoládová verzia

zlasticova
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty