Hroznová tortička

Popis

zvyšok piškóty 16 x 16 cm ( ja som mala špongiovú, ale môže byť aj iná ), tvarohový krém, hrozno 

Hroznová tortička  - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

100gramovjemného tvarohu Pilos
250gramovkrému Patisserie
2polievkové lyžicecukru ( alebo podľa chuti a potreby)
4plátkyželatíny
4polievkové lyžicevody ( na rozpustenie želatíny )
1polievková lyžicacitrónovej šťavy
1plátokšpongiovej piškóty

Inštrukcie

Tvarohová plnka

Inštrukcie

Do studenej vody dáme napučať želatínu. Tvaroh vymiešame s cukrom a pridáme vyšľahaný krém Patisserie. Trochu odoberieme, čo použijeme na prilepenie hrozienok. Vodu zmiešame s citrónovou šťavou, zohrejeme, pridáme napučanú želatínu  a postupne, za stáleho miešania ,do nej vylejeme tvarohovú plnku. Pomocou cukrárskeho vrecka nanášame na pripravenú piškótu . Dáme do chladničky na pol hodinu stuhnúť. Fóliu odstránime a poukladáme na podnos v tvare hroznového strapca. Na vrch nastriekame trochu plnky, čo sme si odložili a prilepíme hrozienka. Najlepšie sú bez jadierok. List vyrobíme z plastickej  čokolády .

 Nech sa vám darí   Úsmev

 

Hroznová tortička  - recept postup 1
Hroznová tortička  - recept postup 2

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Ozaj originálna tortiča ÁnoTlieskamÁno

Ďakujem Úsmev...recept je môj, ale niečo podobné som videla na YouTube Srdce

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.