Perníčky plnené slivkovým lekvárom

Popis

Perníčky mäknú hneď po naplnení

Perníčky plnené slivkovým lekvárom - recept

Zhrnutie

Výnos
naplnených perníčkov
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

1kilogrammuka hladka
500gramovpr. cukor
5kusyvajicka
250gramovmlet. orechov
250gramovmed
3čajové lyžičkyperníkového korenia
2čajové lyžičkysóda bicarbona
6polievkové lyžiceoleja
1kusslivkový lekvár

Inštrukcie

Všetky suroviny spolu zmiesime. Cesto dáme do potravinovej fólie a na noc do chladničky.Na druhý deň,vypichujeme rôzne tvary,ktoré upečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie. Pečieme pri T 190 stupňov. (nie do hneda,ale aby zospodu boli upečené a ľahko sa odliepali z papiera) Perníčky po upečení stvrdnú.ale hneď ako sa naplnia lekvárom slivkovým zriedeným s trochou vody,začnú mäknúť (do druhého dňa sú mäkké) a potom sú mäkké a chutné aj mesiac...

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.