Dobošove rezy

Popis

Tento recept na Dobošove rezy používam stále a chutí naozaj skvelo Úsmev

Dobošove rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
5 minút

Ingrediencie

350gramovhl.múky
400gramovpol.muky
300gramovpras.cukru
500gramovmasla
3kusycelé vajcia
1 1⁄2balíkprášku do pečiva
150millilitrovdcl mlieka

Inštrukcie

Korpusy:

Muky, práš.cukor, vajcia, 5 dkg masla, práš.do pečiva a 1 1/2 dcl mlieka všetko spolu zmiešame a rozdelíme na 5 častí. Vyvaľkame a piečieme na plechu z opačnej strany ja davam aj papier.

Krém:  l mlieka, 3 zlate klasy, 2vanilky, 2 masla(2x250g) , 2žltky, 20dkg práš.cukor, 1/2 bal.kakaa

 Liter mlieka uvariť s 3 zlaté klasy a 2 vanilky na hustú kašu. Po vychladnutí pridať 2 maslá, 2 žltky, 20dkg práš. cukru a 1/2 bal.kakaa. Naplníme pláty a zaťažime

Poleva :150g čokolády na varenie a cera. Nakoniec polejeme rozpustenou čokoladou

 

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

aj ja ich robím často sú vážne skvelé ,ja dobošku inak nemusím ale túto zblajznem Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk je fantastická:-*

Perfektný recept. Ale chcela by som sa opýtať. Keď potrebujem dobošku na piatok. Kedy mám upiecť cestá a kedy ich naplniť? Nie je to tak ako u medových, že radšej skôr aby zmäzkli? Ďakujem

ano treba ich upiecť skor ako medove aby zmäkli

no ja mam velmi dobry receptik na dobošku cukor kr 270g muka pol hruba 400g vajicka 15ks bielka s cukrom do tuha potom zašlaham žltka a na koniec zamiešam muku na stôl si rozložim 6 papierou a varechou rovnomerne nadavkujem stierkou roztrem a peciem ceto musim sledovat ked žačne hnednut ukladam ho na seba ono tak zvlhne a je take mekucke plnim na cesto natrem plnku na polnku dam cesto s papierom a pomali stahujem takto to opakujem(clap) TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

urcite skusim diky(clap) TlieskamTlieskam

TlieskamTlieskamTlieskam

ÁnoÁnoÁno

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.