Vanilkové venčeky z odpaľovaného cesta

Vanilkové venčeky z odpaľovaného cesta a moje skúsenosti s ich prípravou , ktoré možno začiatočníkom poslúžia.

 

Vanilkové venčeky z odpaľovaného cesta - foto postup

Fotopostupy: 

Komentáre

Vierka, venčeky vyzerajú fantasticky a chutne. Videopostup je perfektnýýýý! SrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnko

SrdceDáši Srdce  ďakujem Bozkávam

Ďakujem za pochvalu Srdce a časopis Úsmev

nádhernéééééééééééééééé mňamkové venčeky Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoSrdceSrdceTlieskam

SrdceVierka Srdce ďakujem Bozkávam

Super video, ďakujeme. Vedeli by ste mi prosím poradiť, vždy keď posypem cukrom, tak sa mi ten cukor na nich po čase roztopí. Smútok

Srdcemilá Deja Srdceďakujem za pochvalu  Úsmev a čo sa týka cukru ... skúste venčeky v chladničke neprikrývať ...no keby predsa len ste chceli prikryť, tak použite  Dekoračný práškový cukor (FC) - nerozpustný 

 https://www.natortu.sk/suroviny-jedle-lepidla/dekoracny-praskovy-cukor-snow-sugar-nerozpustny/

nech sa vám darí Úsmev 

Veľmi pekne ďakujem za radu. Áno máte pravdu, vždy sa ten cukor vlastne rozpustil kvôli vlhkosti. Zatvárala som ich do dózy, aby nenabrali pachy z iných potravín uložených v chladničke. Vyskúšam ten dekoračný cukor. 

nadherne venceky ale nepoznam tu slahacku 

 

 

Srdce elusa Srdce  Ďakujem Úsmev ..  je to Meggle Creme Patisserie s rastlinným tukom 

 https://sortiment.metro.sk/sk/meggle-creme-patisserie-1l--/178747p/

dakujem krasne :-)

 

 

Sezónne recepty

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.