Vanilkové venčeky z odpaľovaného cesta a moje skúsenosti s ich prípravou , ktoré možno začiatočníkom poslúžia.

Fotopostupy:
Vanilkové venčeky z odpaľovaného cesta a moje skúsenosti s ich prípravou , ktoré možno začiatočníkom poslúžia.
Fotopostupy:
Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.
Komentáre
Vierka, venčeky vyzerajú fantasticky a chutne. Videopostup je perfektnýýýý!



























Nádherné sú


Ďakujem za pochvalu
a časopis 
nádhernéééééééééééééééé mňamkové venčeky













Super video, ďakujeme. Vedeli by ste mi prosím poradiť, vždy keď posypem cukrom, tak sa mi ten cukor na nich po čase roztopí.
https://www.natortu.sk/suroviny-jedle-lepidla/dekoracny-praskovy-cukor-snow-sugar-nerozpustny/
nech sa vám darí
Veľmi pekne ďakujem za radu. Áno máte pravdu, vždy sa ten cukor vlastne rozpustil kvôli vlhkosti. Zatvárala som ich do dózy, aby nenabrali pachy z iných potravín uložených v chladničke. Vyskúšam ten dekoračný cukor.
nadherne venceky ale nepoznam tu slahacku
https://sortiment.metro.sk/sk/meggle-creme-patisserie-1l--/178747p/
dakujem krasne :-)