Vajicka slahane nad parou. Surne prosim.
Pozrite si aj
hustú, skoro ako puding a aj farba sa zmení na takú jemne žltú.šhaj, šľahaj, kým už nebude to dosť horúce.keď už to bude, isto to spoznáš
...viem ako znejú moje rady po tom čo som písala ako pečiem muffiny...ale ja fakt viem piecť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ha-ha
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak teraz fakt neviem, ale ja som to slahala 35 minut nad parou a ako puding mi to naozaj nepripadalo...skoda, ze som citala o tych muffinkach
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vy si zo mňa porád len prdel robíte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja šlahám minimálne 25 minut
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, podarilo sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jednoduchá rada: šlahaj do zblbnutia aspoň mne to vždy tak pripadá...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som šľahala naposledy 4vajíčka a 25dag cukru a trvalo mi to presne 18 minút, s tým, že od prvej minúty mi voda v hrnci vrela a nádoba a hrniec pekne sadnú do seba, čiže som mala maximálnu možnú plochu pekne v pare a podarilo sa... nemôže sa to šľahať moc dlho, lebo potom je plnka už "hrčková"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dočítala som sa , že ešte pár minút,ako dosiahne teplotu 70 stupňov/ to pre tých , čo majú teplomer/ ,vtedy sa bielko uvarí ....začne hustnuť, aby bola zabezpečená tepelná úprava
ja som teraz robila v mikrovlnke a musela som si to odmerať, aby som bola spokojná , že je to Ok ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby prosim vas, poradte mi. Robim tortu Emotoin od Keli.
http://tortyodmamy.sme.sk/torta-emotion
Hned na uvode mam problem. Aku konzistenciu maju mat tie vajicka uslahane nad parou? Pri samotnych bielkach je mi to jasne, ale s celymi vajickami nemam skusenost. Dakujem za radu