reklama

Vajicka slahane nad parou. Surne prosim.

Spagi , 20. 09. 2013 - 11:45

reklama

baby prosim vas, poradte mi. Robim tortu Emotoin od Keli.

http://tortyodmamy.sme.sk/torta-emotion

Hned na uvode mam problem. Aku konzistenciu maju mat tie vajicka uslahane nad parou? Pri samotnych bielkach je mi to jasne, ale s celymi vajickami nemam skusenost. Dakujem za radu

Pozrite si aj


reklama


reklama

aramana, Pi, 20. 09. 2013 - 11:54

Úsmev hustú, skoro ako puding a aj farba sa zmení na takú jemne žltú.šhaj, šľahaj, kým už nebude to dosť horúce.keď už to bude, isto to spoznáš Úsmev

...viem ako znejú moje rady po tom čo som písala ako pečiem muffiny...ale ja fakt viem piecť Hambím sa Hambím sa Hambím sa

bubu8, Pi, 20. 09. 2013 - 21:12

Tak teraz fakt neviem, ale ja som to slahala 35 minut nad parou a ako puding mi to naozaj nepripadalo...skoda, ze som citala o tych muffinkach Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

aretta, Pi, 20. 09. 2013 - 14:29

Jednoduchá rada: šlahaj do zblbnutia Váľam sa od smiechu po podlahe aspoň mne to vždy tak pripadá...

ja som šľahala naposledy 4vajíčka a 25dag cukru a trvalo mi to presne 18 minút, s tým, že od prvej minúty mi voda v hrnci vrela a nádoba a hrniec pekne sadnú do seba, čiže som mala maximálnu možnú plochu pekne v pare Úsmev a podarilo sa... nemôže sa to šľahať moc dlho, lebo potom je plnka už "hrčková"

dočítala som sa , že ešte pár minút,ako dosiahne teplotu 70 stupňov/ to pre tých , čo majú teplomer/ ,vtedy sa bielko uvarí ....začne hustnuť, aby bola zabezpečená tepelná úprava
ja som teraz robila v mikrovlnke a musela som si to odmerať, aby som bola spokojná , že je to Ok ...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama