
reklama
Tortička pre milovníkov čokolády.
Ingrediencie
Čokoládový korpus: | ||
7 | kusy | vajce |
10 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
6 | polievkové lyžice | polohrubá múka |
2 | polievkové lyžice | hladká múka |
2 | polievkové lyžice | kakao |
Čokoládový krém: | ||
1 | balík | čokoládový puding |
500 | millilitrov | mlieko |
5 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
150 | gramov | čokoláda 52% |
500 | gramov | maslo |
Na ozdobu: | ||
čokotransfer | ||
biela čokoláda | ||
čokoláda |
Postup
Čokoládový korpus:
Bielky som vyšľahala s cukrom na hustý sneh, do toho som pridala žĺtka, keď to už bolo vyšľahané, tak som zľahka primiešala po lyžiciach múku a kakao. Korpus som upiekla a dvakrát prekrojila.
Čokoládový krém:
Uvaríme puding z mlieka a cukru, ešte do horúceho zamiešame čokoládu, treba miešať kým sa čokoláda úplne nerozpustí. Necháme vychladiť a zašľaháme maslo.
Doplňujúce obrázky

Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super vypadá a určite aj chutí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super vypadá a určite aj chutí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektnáááááááááááááááá











