Popis
Je veľmi chutná k dobrému vínku.

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas |
Ingrediencie
400 | gramov | špenátový pretlak |
4 | kusy | vajcia |
120 | gramov | polohruba muka |
1 | strúčik | cesnaku |
1⁄2 | čajová lyžička | soľ |
trocha | olej | |
125 | gramov | maslo |
3 | kusy | syr Lunex |
1 | kus | malá cibuľa |
Inštrukcie
Cesto:
Do špenátu vmiešame tri žĺtky a múku. Ochutíme pretlačeným cesnakom a osolíme. Z bielkov vyšľaháme sneh a zapracujeme do zmesi. Rozotrieme na papier na pečenie a upečieme. Po upečení stočíme do rolády a necháme vychladnúť. (ako piškot. roládu).
Plnka:
Vajce uvaríme na tvrdo a po vychladnutí posekáme na drobno. Maslo zmiešame so syrom, pridáme posekané vajce, cibuľku (ja som pridala aj strúčik cesnaku a varenú mrkvu) a osolíme. Natrieme na roládu, stočíme a vrch potrieme jemne maslom a posypeme nastrúhaným tvrdým syrom. Dobrú chuť!
Recepty:
Základné ingrediencie:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 4112x
Komentáre
vyzerá to veeeeľmi chutne