Špenátová roláda

Popis

Je veľmi chutná k dobrému vínku.

Špenátová roláda - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

400gramovšpenátový pretlak
4kusyvajcia
120gramovpolohruba muka
1strúčikcesnaku
1⁄2čajová lyžičkasoľ
 trochaolej
125gramovmaslo
3kusysyr Lunex
1kusmalá cibuľa

Inštrukcie

Cesto:

Do špenátu vmiešame tri žĺtky a múku. Ochutíme pretlačeným cesnakom a osolíme. Z bielkov vyšľaháme sneh a zapracujeme do zmesi. Rozotrieme na papier na pečenie a upečieme. Po upečení stočíme do rolády a necháme vychladnúť. (ako piškot. roládu).
Plnka:

Vajce uvaríme na tvrdo a po vychladnutí posekáme na drobno. Maslo zmiešame so syrom, pridáme posekané vajce, cibuľku (ja som pridala aj strúčik cesnaku a varenú mrkvu) a osolíme. Natrieme na roládu, stočíme a vrch potrieme jemne maslom a posypeme nastrúhaným tvrdým syrom. Dobrú chuť!

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

vyzerá to veeeeľmi chutne Hambím sa

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.