Kofila rezy

Popis

Velmi dobrý kávový koláčik

Kofila rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
50-56
ZdrojJedla som ho z jednej svadby a som ho skúsila po svojom a je výborný.
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod, 30 minút

Ingrediencie

Svetlé korpusy dva
5kusyvajec
5polievkové lyžicekryšt. cukor
5polievkové lyžicepolohruba muka
1balíkprášok do pečiva
Kakaová piškóta asi z 5 vajec
krém
6kusyvajec
12polievkové lyžicekryštálový cukor
1balíkvanilkový cukor
2kusykofila čokolády
1polievková lyžicakávy
250gramovmasla
250gramovHelie

Inštrukcie

Korpusy:

2 svetlé piškoty každá z 5 vajec, 5 pl. kryšt. cukor. 5 pl. pol.múky pr.do peč.

Tretia hnedá piškota z 5 vajec s pridaním 2PL kakaa.

Krém:

Z 6 vajec, šľahaný nad parou, pridať 12 pl. kryšt.cukor, 1 vanilka. Po vyšlahaní pridať do krému 2 čokoládky kofila rozpustiť a 1 pl. kávy mletej alebo nesca. /já som dala mletú/spojiť s 250 gr.masla a 250 gr helie.

Postup plnenia k dolnému obrázku:

Dve svetlé piškóty zlepiť tmavým lekvárom. Natrieť menšou vrstvou krému priložiť kakaový plát,poliať vychladnutou kávou s trochou rumu /nesladenou/ na tmavý plát navrstviť ostatný krém.Vychladiť a posypať silnou vrstvou kakaa. Dobrú chuť

Poznámky

Na prvom obrázku je trochu iná verzia kofila rezov s piškótami a iným poradím korpusov. Úsmev

Kofila rezy - recept postup 1

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Komentáre

Dik aj za ten stvrty Chichocem saTlieskamÁno

Kelinko veliké DĚKUJI za recepty! BozkávamKvietokKvietokKvietok

Ďakujem za recept BozkávamBozkávamKvietokBozkávamBozkávam

KvietokKvietokSlnko

Keli veľmi pekne Ďakujem za recept. Bozkávam

dakujem zaa receptiky si zlatá že si si našla čas Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

ÁnoÁnoÁnoZlomené srdce

Boze, ja som taka lenivaaaa, ja by som si ho dala,ale radsej upeciem 4 torty ako jeden rez....precooo??? Chichocem sa Dakujeme krasne za recept, pre mna je to zatial len letne citanie Chichocem saÁnoÁnoÁno Ale vsetky vyzeraju skvele, tak si urcite nieco budem musiet z toho vybrat ÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamPrekvapenie

nebud lenivá a začni piecť Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe

TlieskamTlieskamTlieskamÁno

Áno

super Zlomené srdceZlomené srdce to vyzerá, hneď si ho ukladám a vyskúšam

TlieskamTlieskamTlieskam urcite vyskusam ÁnoÁno

kofilu som vždy mala rada určite skúsim KvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

uz sa pecie Veľký úsmevVeľký úsmevVeľký úsmevVeľký úsmevVeľký úsmev a nieje tam privela plnky, ked az z 0,5 kg masla a helie???zda sa mi to dost vela...ci???? KvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

Babi prisposobte si krém podla vás ,já som to preto tak písala lebo robím základný vaječný krém vo velkom množstve a potom to delím na rezy podla chuti a množstvo kolko treba.Ak vám vystane dajte kludne do mrazničky a dá sa použiť po rozpustení na iný nový rez.Alebo rozdelte na menej vajec.

Keli ja by som dala aj 4 kofily.ja som robila jeden kolac,tam isla kofila do slahacky na vrch kolaca,ale skusim urobit

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

TlieskamTlieskamTlieskam

Prosím o radu - co je helie,děkuji

Lidka Helia je slovenský tuk,niečo ako palmarín a hera ale trochu lahodnejší.Ale možeš kludne dať aj váš tuk čo predávajú v čechách.

keli 62 - děkuji za radu

keli 62 - děkuji za radu
Úsmev

ÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamObjímamKvietokSlnko

Mńam kofilu zbožnujem od detstva , vyskúšam :-D

ÁnoÁnoÁno

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.