vianocne perníčky

Popis

ahojte babulky. neviem ci tu taky recept uz nie je, ale je super, tak sa chcem podelit. mala som vzdy problem ze mi medovnicky stvrdli, ale toto mi poslala kamoska, a su uzasne, ako chutovo, tak aj nestvrdnu :)).

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
5 minút

Ingrediencie

Inštrukcie

Takze :34 dkg medu, 34 dkg krystaloveho cukru, 24 dkg masla, 4 vajicka, 1 kg hladkej muky, 2 cajove lyzicky sody bicarbony, 2 cajove lyzicky pernikoveho korenia, 1 polievkova lyzica kakaa ( su potom tmavsie ale maoja mama nedava. ja ano.) med cukor a maslo das na sporak rozpustit.a potom vychladnut. medzitym si pripravis muku a ostatne suroviny. pridas teplu medovu zmes ( ale nie horucu!!!) a zniesis. das do chadnicky na 2 hodinky a najlepsie do druheho dna. vyvalkas na 0,5 cm vykrajujes pernicky a upecies. ja ich zdobim aj orechami a su mnam!

Poznámky

(flower) (sun)

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Ahoj Anulik, včera som zarobila Tvoje medovníčky a dnes ich idem piecť. Mám ich hneď potierať vajíčkom alebo až po upečení.?? ObjímamObjímamObjímam Ďakujem.

Ahoj Anulik. Tvoj recept vyzerá veľmi dobre lebo ja čo mám recepty tak sú medovniky stále tvrdé. Len sa chcem opýtať ako dlho a na koľko ich pečieš. Ďakujem ÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmev

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.