reklama

Jahodovo-čokoládové rezy

Pridal/a Žanet dňa 16. 02. 2010 - 13:09 - Recepty Žanet
Jahodovo-čokoládové rezy, Recepty na zákusky, Žanet

reklama

Zákusok

Ingrediencie
Na 3 piškóty:
9 kusy vajce
18 polievkové lyžice práškový cukor
18 polievkové lyžice polohrubá múka
18 polievkové lyžice olej
4 1⁄2 polievkové lyžice prášok do pečiva
  trocha potravinárska farba červená
Plnka:
100 gramov Zeesan jahoda
100 gramov Zeesan čokoláda
500 gramov šľahačka
  voda
  jahody
Dokončenie:
  čokoláda
  džem
Postup

Upeciete tri biele piskoty ale do jednej pred pecenim zamiesete cervenu farbu.

Vyslahate slahacku a rozdelite na polovicu.

AEcoko zmiesate s vodou a pridate polovicu slahacky dobre vymiesate.Ten isty postup aj pri AEjahoda.

Na vychladnuty biely plat natriete coko slahacku, polozte ruzovy plat, jemne zatlacte, navrsvite jahodovu slahacku, poukladajte jahody, polozte biely plat, zatlacte a dajte schladit. Vyberte vrch potrite trochou slahacky alebo dzemom a polejte coko. Nakrajajte.

PS:.AEspecial sa da nahradit zeesanom

Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút
Priemer 5 (1 hlas)

Ďalšie recepty


reklama


reklama

AnaP, St, 17. 02. 2010 - 01:27

Prosím,čo je to to AE?Ešte som sa s týmto pojmom nestretla.Dík.

Žanet, Ne, 21. 02. 2010 - 14:15

AEšpeciál je prášok podobný zeesanu,akurát s tým rozdielom,že AE má výraznejšiu chuť,je vyrobená na prírodnej báze,keď je ovocná sú v nej aj kúsky sušeného ovocia a je aj zmrazitelná.

Prosím Vás a čo je zeesan? Nepoznám to...a ani AE špeciál...ďakujem

aramana, St, 05. 11. 2014 - 08:01

Neviem odkiaľ si ale v každom cukrárskom obchode Áno ak v meste nemáte cukrársky obchod, môžeš si objednať, tu dole, na stránke sú banery cukrárskych obchodov Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama