Galaretkova torta

Popis

osviezujuce
Galaretkova torta - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

korpus: kto aky ma rad,
ovocie, lekvar, 2 slahackove smotany, 3 stuzovace, 1 vanilkovy cukor, 2 zelatiny galaretka(lidl), 8dcl vody,

Inštrukcie

Na upeceny korpus rozotrieme lekvar, na ktory poukladame ovocie podla toho ake mame doma a zalejeme to zmesou, ktoru si pripravime nasledovne: Prevarime si 8dcl vody, odstavime.... do toho zamiesame 2 zelatiny, kym sa nerozpustia a dame vychladit. Vyslahame si 2 slahacky s 3 stuzovacmi a 2 vanilkovym cukrom a pockame, kym sa nam nevychladi zelatina, nemusime sa bat, ze nam rychlo sadne zelatina. Ked je vychladena zelatina(kusok si odlozime na povrch torty), vmiesame ju do slahacky a vylejeme na tortu.Tortu dame do chladnicky a za takych cca 20- 30minut ju vyberieme a lyzickou pridame na povrch torty zvysnu zelatinu a dame naspat do chladnicky. Najlepsie je tortu robit pred vecerom a nechat ju potom do rana v chladnicke poriadne stuhnut. Na druhy den tortu dozdobime slahackou a papame. ZELATINA GALARETKA JE DOSTAT V 3 PRICHUTIACH: EGRESOVA, JAHODOVA A CITRONOVA.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

korpus vyzerá dobre, nehodíš recept?:-P Áno

tajomstvo je v tom, ze na 4 vajcia som dala 40g kakaa

Ahoj, rad by som ju skusil aj ja, ale neviem aku velku formu mam pouzit na Tvoj recept. Staci mi priemer formy.
Dalej by ma zaujimalo, ci si po upeceni korpus vybrala s formy, nechala vychladnut, a potom naliala zelatinu zmiesanu so slahackou, alebo to bolo robene vsetko v tortovej forme?
Je lepsie ak sa uvadzaju vsetky detaily kvoli amaterovi ako som ja. Dakujem. Mrkám

Ahoj.Aj mňa by zaujímalo v akej fome si to robila lebo čo mam ja je dosť plytka a ta torta sa ma zda vysoká tak ako nato????(cake) Plačem

Ja používam rastlinnú šľahačku Rama je pevná a netreba stužovač ÁnoÁnoÁno

ÁnoÁnoÁno

Áno

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.