
LiViera, Ovocná torta pre deti
reklama
Video recept na tortu so špongiovou pomarančovou piškótou a krémom z bielej čokolády. Veselé zdobenie ovocím určite poteší malých oslávencov.
Ingrediencie
Pomarančová piškóta: | ||
4 | kusy | vajce |
90 | gramov | kryštálový cukor |
70 | gramov | hladká múka špeciál |
87 | gramov | pomarančová šťava |
48 | gramov | slnečnicový olej |
1⁄3 | čajová lyžička | soľ |
Šľahačkový krém: | ||
64 | gramov | biela čokoláda |
64 | gramov | smotana na šľahanie 33% |
16 | gramov | Salko |
133 | gramov | smotana na šľahanie 33% |
144 | gramov | rastlinná šľahačka |
3⁄4 | polievková lyžica | kryštálový cukor jemný |
Ovocie: | ||
19 | kusy | jahody |
1 | kus | mango |
4 | kusy | kiwi |
1 | kus | jablko |
1 | kus | pomaranč |
20 | kusy | čučoriedky |
4 | kusy | černice |
Postup
Postup na prípravu torty nájdete vo videu
Doplňujúce obrázky

LiViera
Výnos
1 kus
Celkový čas
1 hod, 47 minút
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
47 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.