
Bejč
Korpus: | ||
4 | kusy | Vajcia |
4 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
4 | polievkové lyžice | polohrubá múka |
1⁄2 | polievková lyžica | kypriaci prášok |
Krém: | ||
200 | millilitrov | rastlinná šľahačka sladená |
2 | kusy | vanilkový smotanový jogurt |
1 | kus | zavárané višne |
džem | ||
čokoládová poleva |
Rozdelíme si vajcia. Bielky šľaháme do tuhého snehu, pridáme cukor a šľaháme kým sa nám cukor nerozpustí, pridáme žĺtky a vyšľaháme tuhú penu.
Cez sitko preosejeme múku a kypriaci prášok a zľahka ručne zamiešame do vaječnej peny. Pečieme na plechu o rozmere 30x40 cm na papieri na pečenie 10minút pri 190°C
Plát si narežeme tak, aby nám vošiel do formy na srnčí chrbát na boky aj na spodnú časť a potrieme lekvárom.
Pripravíme si plnku tak, že si vyšľaháme šľahačku do polotuha a pridáme jogurty.
Tunel plníme tak, že si dáme časť plnky , poukaldáme ovocie, plnku, ovocie a tak striedame. Posledný plát položíme lekvárom na plnku a vyberieme z formy. Po zatuhnutí polejeme čokoládou a pokrájame.

Bejč

Bejč
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty