Jogurtovo višňové rezy

Popis

Osviežujúci rez.

Jogurtovo višňové rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
plech
ZdrojMôj vlastný recept
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

2kusyvan.cukor
7kusyvajcia
500gramovpr. cukru
1kuszlatý klas
500millilitrovmléka
1kusšľahačk.smotana
4kusyjogurtu
1kuskompot podľa chuti, alebo čerstvé ovocie
1polievková lyžicakryš. cukru
1kusželat.stužovač za studena.

Inštrukcie

Cesto : klasická piškóta zo 7 vajec (vyšľahaný sneh zo 7 bielok a 7 lyžíc cukru, zľahka zmiešame s vymiešanými žltkami, 7 lyžicami múky a pol prášku do pečiva)

Plnka č. 1 : klasický vanilkový krém zo zlatého klasu.(uvaríme puding z 0,5 l mlieka, zlatého klasu, vanilkového cukru a 2 lyžíc cukru)

Plnka č. 2 : 4 ks 200g smotanový jogurt višňový, 1 ks želatin. stužovač Oetker za studena, 2 dcl smotany Creme Patisserie, 1 van . cukor, 7dcl pohár višňový kompót. Vyšľaháme smotanu . Dáme si odkvapkať kompót na sito. Pripravíme želatin. stužovač za studena , podľa návodu, dáme tam 1dcl šťavu z kompótu,miesto vody. Do rozmiešaného stužovača pridávame jogurt a zamiešavame šľahačku.

Na upečený a vychladnutý korpus natrieme pikantný lekvár, na to dáme plnku č.1. Na vanilkovú plnku naukladáme na husto višne a na to dáme jogurtovú zmes. Roztrieme na celý plech a necháme vychladiť a stuhnúť . Môžeme použiť aj iné ovocie, /čerstvé/ a tiež iný jogurt. Ja som použila na ozdobenie zákuska ešte šľahačku s ovocným dražé. Je to výborná osviežujúca mňamka !

Poznámky

Ako dezert.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk vyzerá úžasne TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁno V nedeľu vyskúšam ÚsmevÚsmevÚsmev

ÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

ÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

krásny a mňáááám Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk ďakujem vyskúšam TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

vynikajúce Vyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoZlomené srdceZlomené srdceTlieskamTlieskam

ÁnoÁnoÁnoÁnoVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

Maria, vyzera suprovo ,vyskusam na sviatky ÁnoÁnoÁnoÁnoKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

Marika vyzerá úžasne určite vyskúšam TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

majka dakujem, vyskúšam vyzera božsky Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

zákusok vyzerá super Áno , len sa mi nezdá ten recept...akosi mi tam chýba múka...je to správne?

Myslela som, že každá tortičkárka vie čo je klasická piškóta, že do nej ide aj múka.........nie????????? MrkámMrkám

ÁnoÁnoÁno mňam ÁnoÁnoÁno

vyzerajú božsky TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

TlieskamTlieskamTlieskamTlieskam vyzerá superne ÁnoÁnoÁno

Maria zdravím, píšete stužova šlehačky za studena..myslíte od otkere želatinový stužovač??? nabo stužovač šlehačky Danka tuckova.dana@seznam.cz ...moc prosím o odpoveď na email

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.