reklama

Tmavý TUHÝ krém do čokoládovej torty


reklama

Ahojte :) Robím čisto čokoládovú tortu ale neviem nikde nájsť recept na úplne tmavý čokoládový krém. Najlepšie by bolo aby bol vo farbe toho korpusu aký je na obrázku. Chcela by som aby bol tuhý a tmavý. A hlavne dobrý! :) Viete mi niekto poradiť recept? Ďakujeeem :)


reklama


reklama

aramana, Po, 04. 11. 2019 - 16:02

Tmavý a tuhý spravíš skoro každý pokiaľ tam nie je veľa pudingu Úsmev Základ je mať kvalitné tmavé kakao a tmavú čokoládu dobrúÁno

https://tortyodmamy.sme.sk/content/cokoladova-plnka-moja-najoblubenejsia

https://tortyodmamy.sme.sk/content/falosny-parizsky-krem

https://tortyodmamy.sme.sk/content/kahky-vajecny-krem

https://tortyodmamy.sme.sk/content/kralovsky-cokoladovy-krem

Ešte tu kuk  https://tortyodmamy.sme.sk/tmavy-cokoladovy-krem

Tak isto budeš mať tuhý krém ak ho spravíš z rastlinnej smotany na šľahanie s čokoládou a pridáš ešte tmavé kakao.Už len sa rozhodnúť či hľadáš maslové krémy alebo smotanové skôr.

zou, Ut, 05. 11. 2019 - 09:30

Ked chcem tmavy a tuhy coko krem, robim  falosny parizsky krem - uvedeny v prispevku od aramany,  davam menej cukru, asi 2/3 z uvedeneho mnozstva, niekedy vymenim polovicu masla za mascarpone. Je vyborny a pevny. Skusala som vymenit kakao za horku cokoladu, ale to uz nebolo ono...chybala tam horkost kakaa :)

 

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama