Tmavý a tuhý spravíš skoro každý pokiaľ tam nie je veľa pudingu Základ je mať kvalitné tmavé kakao a tmavú čokoládu dobrú
https://tortyodmamy.sme.sk/content/cokoladova-plnka-moja-najoblubenejsia
https://tortyodmamy.sme.sk/content/falosny-parizsky-krem
https://tortyodmamy.sme.sk/content/kahky-vajecny-krem
https://tortyodmamy.sme.sk/content/kralovsky-cokoladovy-krem
Ešte tu kuk https://tortyodmamy.sme.sk/tmavy-cokoladovy-krem
Tak isto budeš mať tuhý krém ak ho spravíš z rastlinnej smotany na šľahanie s čokoládou a pridáš ešte tmavé kakao.Už len sa rozhodnúť či hľadáš maslové krémy alebo smotanové skôr.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte :) Robím čisto čokoládovú tortu ale neviem nikde nájsť recept na úplne tmavý čokoládový krém. Najlepšie by bolo aby bol vo farbe toho korpusu aký je na obrázku. Chcela by som aby bol tuhý a tmavý. A hlavne dobrý! :) Viete mi niekto poradiť recept? Ďakujeeem :)