Popis
Krémeš z medových plátov s krémom vareným z múky a zlatého klasu.

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas |
Ingrediencie
Cesto | ||
300 | gramov | hladka muka |
50 | gramov | maslo |
100 | gramov | praskový cukor |
1 | čajová lyžička | soda bikarbona |
1 | polievková lyžica | med |
2 | kusy | vajicka |
krém | ||
1 | liter | mlieko |
3 | polievkové lyžice | polohruba muka |
2 | kusy | zlatý klas |
1 | kus | vanilkový cukor |
150 | gramov | praskový cukor |
250 | gramov | maslo |
slahacka | ||
750 | millilitrov | smotana na šľahanie |
Inštrukcie
Všetky ingrediencie na cesto spolu zmiesime, rozdelíme na polovicu, vyvaľkáme a upečieme dva pláty na opaku plechu na 180 stupňov.
Mlieko s múkou, cukrom a zlatým klasom uvaríme na hustý puding a do vychladnutého zašľaháme maslo.
Na vychladnuté cesto nanesieme krém a na to dáme vyšľahanú smotanu na šľahanie, priložíme druhým plátom.Treba nechať postáť niekoľko hodín aby pláty zmäkli.
Recepty:
Základné ingrediencie:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 1690x