Špaldové fánky

Popis

Fánky si môžete pripraviť aj zo špaldovej múky.

Špaldové fánky - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

300gramovhladká múka špaldová
3kusyžĺtko
3polievkové lyžicerum
3polievkové lyžicekyslá smotana
1polievková lyžicacukor
 štipkasoľ
1⁄2balíkprášok do pečiva

Inštrukcie

 

1. Z uvedených ingrediencií vypracujeme cesto a vyvaľkáme ho na hrúbku pol centimetra.

2. Formičkou vykrojíme fánky.

3. V panvici zohrejem olej a fánky vypražíme z oboch strán.

4. Hotové fánky posypeme práškovým cukrom. 

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.