reklama

Prosím o radu - plnka a cestovanie

adka30 , 06. 09. 2011 - 20:37

reklama

Ahojte dievčatá,
prosím o radu, robím svadobnú tortu, ktorá má byť hotová už vo štvrtok, pocestuje v piatok 3 hodiny (prevoz torty som už vďaka vaším radám vyriešila) a v sobotu bude darovaná svadobčanom, ale problém je s plnkou klientke je v podstate jedno akú plnku jej dám, najradšej by chcela jogurtovú s ovocím alebo trasený ovocný krém, ale ja sa bojím že im to do soboty či nedele nevydrží. Máte niektorá s týmto skúsenosť ? Akú plnku by ste jej poradili ? Napadol ma parížsky kvôli prevarenej šlahačke ale tiež som si neni istá Prekvapenie

Pozrite si aj


reklama


reklama

slahacku mozes prevarit, aj ked robis traseny.. ja prevaram aj do zeesanu (den pred tym) Mrkám

aramana, Ut, 06. 09. 2011 - 20:53

Kedy ju chceš plniť aby stihla stuhnúť a aby si stihla ozdobiť?
Ak by si aj v stredu, torta pri darovaní už bude mať 4 dni + celú noc na stole...
Nedávala by som žiadne ovocie a tiež nie jogurtové, zeesanové a neviem aké plnky... Úsmev

adka30, Ut, 06. 09. 2011 - 20:56

Plniť chcem vo štvrtok, nejde tam zložité zdobenie, takže len zachladiť pred poťahovaním a príde si po ňu ako telefonovala teraz vo štvrtok večer

aramana, Ut, 06. 09. 2011 - 21:20

Tak to bude mať torta na svadbe 3 dni.Tak hádam aj ovocie len nie jahody.

sona7, Ut, 06. 09. 2011 - 21:05

..ved ona vlastne pojde 3 hodiny, a potom zasa ide do ladnicky,tam bude do svadby , neboj sa napln cim kolvek,

Tinca, Ut, 06. 09. 2011 - 21:11

NIkuschka nerobila som ešte plnku zo zeesanu ,ale do buduúcna by som probla,len mám otázočku.Som sa tu dočítala ,že tam ide rastlinná šľahačka. Aj tá sa prevára ako živočíšna?Ďakujem za info Kvietok

adka30, Ut, 06. 09. 2011 - 21:15

Tinca, ja ju nepreváram ked robím torty klasicky, ale pokiaľ viem dievčatá to prevárajú tak ako živočíšnu
Soni , ja by som ju aj naplnila tou ovocnou len sa bojím rýchleho pokazenia, aj ked viem že mandarínková sa až tak rýchlo nepokazí ... zákazníčka si radšej chce nechať poradiť, ale ona sama mi nevedela zaručiť či pôjde ta torta po odovzdaní na stôl alebo do chladničky

Tinca, Ut, 06. 09. 2011 - 21:40

Aha oki dikes.adka30 keď je to zákazníčke jedno, akú plnku tak urob nejakú inú napr.karamelovú a s kombinovať s inou či?

sona7, St, 07. 09. 2011 - 05:58

...to ovocie by som nedala, ked je taka situacia,ako pises,dala by som ako pise Tinca...

adka30, St, 07. 09. 2011 - 06:45

už som odvarila parížsky, nebudem to riskovať ovocím

zuzka22, St, 07. 09. 2011 - 07:51

mozno pisem neskoro ale ked viem ze torta bude dlhsie cestovat a bude mimo chladnicky tak do plnky pridam o 1 maslo viac a uberiem trochu pudingu
. zatial som nemala staznost ze by sa torta pokazila .

aramana má pravdu
Moja segra na krstiny malej dostala tortu s ovocím a bola skysnutá, takže na svadbu by som to odmietla keďže svadobne torty sa zvyknu jesť aj v utorok. Jedine ak by som ju odovzdala v sobotu ráno rovno do sály.Tiež nieje dobre, aby bola prehadzovaná s chladničky potom v teple cestovať a zase do chladu a neviem koĺko hodín zase v teple na stole. Ovocie potom působí ako droždie a može sa stať že skysne. Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama