Prosím o radu - plnka a cestovanie
Pozrite si aj
slahacku mozes prevarit, aj ked robis traseny.. ja prevaram aj do zeesanu (den pred tym)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kedy ju chceš plniť aby stihla stuhnúť a aby si stihla ozdobiť?
Ak by si aj v stredu, torta pri darovaní už bude mať 4 dni + celú noc na stole...
Nedávala by som žiadne ovocie a tiež nie jogurtové, zeesanové a neviem aké plnky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Plniť chcem vo štvrtok, nejde tam zložité zdobenie, takže len zachladiť pred poťahovaním a príde si po ňu ako telefonovala teraz vo štvrtok večer
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak to bude mať torta na svadbe 3 dni.Tak hádam aj ovocie len nie jahody.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..ved ona vlastne pojde 3 hodiny, a potom zasa ide do ladnicky,tam bude do svadby , neboj sa napln cim kolvek,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
NIkuschka nerobila som ešte plnku zo zeesanu ,ale do buduúcna by som probla,len mám otázočku.Som sa tu dočítala ,že tam ide rastlinná šľahačka. Aj tá sa prevára ako živočíšna?Ďakujem za info
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja davam zivocisnu..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tinca, ja ju nepreváram ked robím torty klasicky, ale pokiaľ viem dievčatá to prevárajú tak ako živočíšnu
Soni , ja by som ju aj naplnila tou ovocnou len sa bojím rýchleho pokazenia, aj ked viem že mandarínková sa až tak rýchlo nepokazí ... zákazníčka si radšej chce nechať poradiť, ale ona sama mi nevedela zaručiť či pôjde ta torta po odovzdaní na stôl alebo do chladničky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aha oki dikes.adka30 keď je to zákazníčke jedno, akú plnku tak urob nejakú inú napr.karamelovú a s kombinovať s inou či?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...to ovocie by som nedala, ked je taka situacia,ako pises,dala by som ako pise Tinca...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
už som odvarila parížsky, nebudem to riskovať ovocím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mozno pisem neskoro ale ked viem ze torta bude dlhsie cestovat a bude mimo chladnicky tak do plnky pridam o 1 maslo viac a uberiem trochu pudingu
. zatial som nemala staznost ze by sa torta pokazila .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aramana má pravdu
Moja segra na krstiny malej dostala tortu s ovocím a bola skysnutá, takže na svadbu by som to odmietla keďže svadobne torty sa zvyknu jesť aj v utorok. Jedine ak by som ju odovzdala v sobotu ráno rovno do sály.Tiež nieje dobre, aby bola prehadzovaná s chladničky potom v teple cestovať a zase do chladu a neviem koĺko hodín zase v teple na stole. Ovocie potom působí ako droždie a može sa stať že skysne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatá,
prosím o radu, robím svadobnú tortu, ktorá má byť hotová už vo štvrtok, pocestuje v piatok 3 hodiny (prevoz torty som už vďaka vaším radám vyriešila) a v sobotu bude darovaná svadobčanom, ale problém je s plnkou klientke je v podstate jedno akú plnku jej dám, najradšej by chcela jogurtovú s ovocím alebo trasený ovocný krém, ale ja sa bojím že im to do soboty či nedele nevydrží. Máte niektorá s týmto skúsenosť ? Akú plnku by ste jej poradili ? Napadol ma parížsky kvôli prevarenej šlahačke ale tiež som si neni istá