Krémové kvietky sa topia na marcipáne.
Pozrite si aj
Tak ja sa nejdem hrať na veľkú odborníčku ale prečo si tam dávala krémové kvietky ? Ja by som rýchlo odstránila tie z krému a z poťahovky by som rýchlo vyčarovala nejaké kvietky a pozakrývala tie ,, postihnuté ,, miesta
a zmeň si prosím názov z prosím na nejaké topí sa mi marcipán, alebo tak nejako...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
medzitým si zmenila názov,,,,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krém asi obsahoval málo masla ... dovolila by som si tvrdiť, ale uvidíme, čo na to povedia šikovnejšie cukrárky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež sa mi stalo pár krát niečo podobné a od vtedy používam na zdobenie na marcipán len maslo vyšlahané s cukrom dofarbené gelovými barvami. Ani na ani pod marcipán nesmie ísť pudinkový krém alebo krém ktorý sa tvcorí z mlieka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Radoslavka.. prečo by nemohol isť pod marcipan krem z pudingu? ja ho davam stale pod marcipan a nič sa mi netopi.. zatiaľ som s nim nemala problem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak to vám úprimne závidím.Ja som túto radu dostala od vyučenej cukrárky,ktorá pečie v cukrárni 20 rokov,a pretože ja som totálny amatér tak som ju poslúchla a naozaj od vtedy problém s maslovým krémom nemám. To by som ten Váš krém rada vyskúšala, nemožete mi prosím poslať recept.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten krem by mal byť aj tu dakde pod nazvom krem od Adriany.. ) ale je to klasicky pudingovy krem.. nič zvlaštne... na 1 l mlieka si dam 3 zlate klasy a 300 g kryštaloveho cukru... uvarim puding, necham vychladnuť.. a potom do neho zašlaham maslo...ja už davam od oka.. podla konzistencie.. ale ak chceš pod potah alebo na zdobenie.. tak musiš dať viac masla. okolo 800 g až do 1000 gramov.. aby bol pevny... A aky marcipan použivaš? ak kupovane hmoty.. tak by nemal byť problem... možno by mohol robiť problem pod marcipanom zo sušeneho mlieka.. ale ten už davno nepouživam..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, tak ten marcipán bude problém, ja používam práve zo sušeného mlieka a ten sa mi veru topí na pudinkovom kréme.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jatiez bezne davam aj pudingovy pod potah a nikdy som problem nemal.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som predtým používaja marcipán zo sušeného mlieka a pod to som takisto dávala pudingový krém a vôbec sa mi marcipán netopil...akurát ja ten pudingový krém robím s vodou a nie s mliekom, nie je taký ťažký...podľa návodu na pudingu ho uvarím s vodou, alebo s ovocnou šťavom ak robím ovocný a potom vymiešam maslo s cukrom a pastupne vmiešavam ten vychladnutý puding, je veľmi chutný ten krém, a mliečny marcipán sa mi na ňom nikdy netopil...veľa šťastia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dávala som ozdoby z maslového pudingového krému na MMF bez problémov, puding som robila s mliekom, týmto krémom som tortu plnila, ale na ozdoby som ešte k nemu prišlahala maslo. Nič sa netopilo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za rady,a presne že som mala marcipán zo sušeného mlieka a plnku tiez z mlieka.uz budem vediet ako na dudúce postupovat,ale marcipán uz vziadnom pripade robit nebudem.
ste šikovné zienky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
žienky chcem vás poprosit o radu.robila som toru a potiahla ju marcipánom potom som ju dokola ozdobila krémovými kvietkami a do druhého dna sa mi začal topit marcipán iba tam kde sú tie kvietky.čo mám teraz robit?prosim pomôzte mi.Ďakujem
