krem z mrazničky
Pozrite si aj
po rozmrazení bude ale treba ho nanovo prešlahať a po prípade pridať trochu oleja a takto prešlahať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
alebo roztopenú ceru (trochu, pár lyžíc)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá, ako dlho sa môže takáto plnka skladovať v mrazničke?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nedávala by som ani náhodou, puding rád kysne, a je to jedna z najlacnejších plniek a každý zaplatí čerstvú tortu nie zmrazený pudingový krém, a v týchto teplotách, neriskovala by som ale je to na tebe, ja som zistila sama na sebe, že ked sa na takýchto veciach nešetrí a robíš čo najlepšie, ľudia sa ti vracajú, týmto akurát na chvíľu ušetríš no dlhodobo stratíš, nič proti tím, čo tak robia no kvalita a chuť to sú spokojní zákazníci a tom to je
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale ak to chce pre seba tak určite bude v pohode, zákazníkovy tiež nie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
samo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no dufam že ho nechceš použiť do torty pre zákazníka? ja som iba raz mrazila krem,pre nas doma a potom som ho nemohla vyšlahať , nedalo sa to. A ak je to pudingovy, tak ten velmi rad kysne. Ja hovorim NIE .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som to raz spravila, ale len raz :D človek sa učí na svojich chybách :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte...potrebujem poradiť..pred dvoma dňami som dala do mrazáku pudingový krem. Chcela by som ho použť..nebude zrazený?