Korpus na slanú tortu

Popis

biele vekové cesto
Korpus na slanú tortu - recept

Zhrnutie

Výnos
2 formy
ZdrojDortománie
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

600gramovhladka muka
1balíksušené droždie
1štipkasoli
1kusvajce
1polievková lyžicaoleja
300millilitrovmlieka
1polievková lyžicacitr.šťavy

Inštrukcie

Vo väčšej mise zmiešame múku, droždie a štipku soli, pridáme vajce,olej, mlieko, citr.šťavu. všetko dobre premiešame a v teple necháme cesto vykysnúť. Rozdelíme ho do dvoch foriem alebo ho dáme do jednej väčšej 32cm. Vo vyhriatej rúre (180 stupňov) pečieme.

Poznámky

Konečne super recept podaril sa na prvý krát a neni ani náročný.

Recepty: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

...recept je asi dobrý, len sa mi zdá do toľkého množstva múky "štipka soli málo", ja by som dala aspoň 1 1/2 čajovej lyžičky, aby chlebík mal nejakú chuť. Piekavam chlieb v domácej pekárni a tam dávam na 550g múky 2 lyžičky soli a je to akurát. To je len môj názor. Úsmev

ÁnoTlieskam

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.