
LiViera | Jahodová torta
reklama
Jahodová torta s vanilkovým korpusom, maslovým krémom a čerstvými jahodami . Jednoduchá, no výnimočne chutná torta na každú príležitosť.
Ingrediencie
Korpus: | ||
4 | kusy | vajce |
1⁄4 | čajová lyžička | soľ |
110 | gramov | kryštálový cukor |
13 | gramov | vanilkový cukor |
20 | millilitrov | voda |
130 | gramov | hladká múka |
30 | millilitrov | olej |
Krém: | ||
300 | millilitrov | mlieko |
100 | gramov | kryštálový cukor |
1 | kus | žĺtok |
40 | gramov | kukuričný škrob |
210 | gramov | maslo |
1 | kus | vanilkový struk |
Jahodové želé: | ||
280 | gramov | jahody |
40 | gramov | kryštálový cukor |
30 | millilitrov | voda |
15 | gramov | kukuričný škrob |
Dokončenie: | ||
100 | millilitrov | mlieko |
200 | gramov | jahody |
70 | gramov | biela čokoláda |
Postup
Postup na prípravu jahodovej torty nájdete vo videu
Doplňujúce obrázky

LiViera
Výnos
1 torta 18cm
Celkový čas
1 hod, 30 minút
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
45 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty