
Svieža torta s
5 | kusy | vajce |
250 | gramov | kryštálový cukor |
125 | millilitrov | mlieko |
125 | millilitrov | olej |
250 | gramov | polohrubá múka |
1 | kus | prášok do pečiva |
300 | millilitrov | rastlinná šľahačka sladená |
3 | kusy | čučoriedkový jogurt smotanový |
1 | kus | čučoriedkový kompót |
1 | kus | čučoriedkový džem |
Korpus:
Vyšľaháme si celé vajcia s cukrom do peny, prilejeme mlieko a olej, zašľaháme, prisypeme múku a PDP, šľahačom zašľaháme a nalejeme do kruhovej formy. Pečieme pri tepote 185 st.
Plnka:
Smotanu na šľahanie vyšľaháme a zmiešame s jogurtom.
Keď korpus vychladne, prerežeme ho napoly ,spodnú časť natrieme džemom a na to dáme plnku, ktorú zmiešame z vyšľahanej smotany a jogurtov.
Na plnku dáme scedené čučoriedky. Prikryjeme druhým plátom, navrchu som ozdobila zbytkom plnky a dáme chladiť.
Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty