
Dobrota pre naročných
Ingrediencie
Kakaové cesto: | ||
200 | gramov | kryštálový cukor |
100 | millilitrov | voda |
4 | kusy | vajce |
100 | millilitrov | olej |
200 | gramov | hladká múka |
1 | balík | vanilkový cukor |
1 | balík | prášok do pečiva |
2 | polievkové lyžice | kakao |
Kokosové cesto: | ||
7 | kusy | bielok |
200 | gramov | práškový cukor |
120 | gramov | kokos |
6 | polievkové lyžice | polohrubá múka |
1 | balík | prášok do pečiva |
2 | kusy | tortová oblátka |
Tmavá náplň: | ||
7 | kusy | žĺtok |
200 | gramov | práškový cukor |
2 | polievkové lyžice | instantná káva |
200 | millilitrov | voda |
2 | polievkové lyžice | kakao |
250 | gramov | maslo |
Biela plnka: | ||
300 | millilitrov | mlieko |
1 | balík | Zlatý klas |
3 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
250 | gramov | maslo |
Nepravý marcipán: | ||
250 | gramov | rastlinný tuk |
250 | gramov | práškový cukor |
220 | gramov | sušené mlieko |
Postup
1. Upečieme hnedú pišotu
2. Kokosové cesto: Bielky vyšľaháme s praš. cukrom do tuha, jemne primiešame kokos, múku, pdp a vymiešame hladké cesto, ktoré vylejeme na tortovú oblátku a dáme upiecť 30 min.
3. Hnedú plnka- žĺtky, prašk. cukor, kávu rozpustenú vo vode a kakao spolu šľaháme nad parou do zhustnutia. Do zmesi zašľaháme maslo.
4. Biela plnka: Uvaríme ju z jednotlivých ingrediencií ako puding, do ktorého po vychladnutí primiešame maslo a vyšľaháme.
5. Na kokosový plát natrieme hnedú plnku, prekryjeme ju plátom kakaovým, na ktorý natrieme bielu plnku. Navrch položíme rozvaľkaný marcipán.
je náročný ale fantastický(sun)
Škoda, že nie je fotka, čo je polovičný úspech zákusku či torty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata davajte sem foto aj ked ste uz akoze dali ale ak pisete sem recept dajte aj fotku aby sme vedeli o aky ten zakusok alebo torticku alebo neviem co sa jedna diky moc..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som to navrhovala uz davno
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Do tej hnedej plnky sa maslo miesa este za tepla?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie za studena
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podľa popisu sa zdá, že je ozaj fantastický
a foto náhodou nemáš?
