Kakaove rezy s bielkovym snehom

Popis

žltky..........
Kakaove rezy s bielkovym snehom - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Zdrojod priatelky už asi 20 ročný
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
5 minút

Ingrediencie

15 vajička
120 g hrubej muky
40g kakao
1 prasok do peciva
260g prašk.cukor
4 dl mlieka
100g hladkej muky
2čokolády na varenie
450 g masla
250g pr.cukru

Inštrukcie

2 cesta:z 5 vajicka,60 g hrubej muky,20 g kakao,pol prašku do peciva,130 g praš.cukru. krem: 4 dl mlieka rozdelim, pol dam do hrnca na mlieko a dam roztopit s polamanou 1 čokoladou v druhej polovičke rozmiešam 5 žltkov a 100 g hladkej muky precedim cez cednik a uvarim s mliekom a čokol. / Cesto,pol plnky,cesto,pol plnky na vrch sneh. Sneh: 5 bielkov šlahame nad parou s 250g kryštal.cukru.Na vrch čokoladova poleva sorry(giggle) (giggle) erika

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Fajn,ze to mas s fotkou.Lebo vo vete-- cesto pol plnky..... si nedavala ciarky a ja som to nemohla hned na rychlo pochopit(rofl)Ale podla fotky som na to prisla Váľam sa od smiechu po podlahe .Dakujem za recept,vyzera byt chutny a moji chlapi take vysoke a kremove radi.B-] SlnkoPohoda

DOPORUCUJEM SU VYBORNE DA SA POVEDAT ZE JE TO M"J NAOBLUBENEJSI ZAKUSOK A SOM CUKRARKA TlieskamTlieskamTlieskam PEKNE SI ICH UROBILA(clap) TlieskamTlieskamTlieskamKvietok

Toto poznam a vrele odporucam.
KvietokKvietokKvietokKvietokKvietokTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

Já moc nerozumím tomu krému. Proč to dělíš na dvě části? Ty žloutky vaříš v mléce s moukou a čokoládou? To se musí srazit, ne? Nebo to šleháš nad parou? Můžeš to popsat podrobněji? Moc díky.(flower)

To sa vari ako puding,v polovičke studeneho mlieka rozmiešam žltky a muku a druha polovička ked je horuca a čokolada rozpustena tak tam vliať mlieko s žlt.a mukou.Miešať to sa všetko pekne spoji.

super..vyskusam..niekedy..(heart) Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

ja ich pečiem stále sú fantasticke ale do peny davam praš. cukor tak neviem

A ja davam praškovy ale som opisala ten recept ktory som dostala.Kto veľa pečie asi si potom aj upravuje recept podľa chuti a potreby(cake) Torta

vypadaju fakt skvele ale naozaj neviem ako si na snehovú penu poliala čokoládu a tak pekne rovno PrekvapeniePrekvapenie

No to by som aj ja chcela vediet.Asi si prizvem Vanilku na konzultaciu,ked ich budem robit.(giggle) Chichocem saVeľký úsmevVeľký úsmev .Naozaj vyzeraju super

Ked sa slaha sneh je dobre dat kr.cukor pretoze sa dlhsie rozpusta a je viac casu naslahat do bielov vzduch,ked das pr.cukor sneh hned zostava tazky a uz sa tak nenapeni.Ale toto neplatí ked mas priemyselny robot.(flower)

..ja ked polievam zákusok polevou, tak poprosím ešte niekoho aby mi koláč nahol tak aby mal spád, čiže aby mohla poleva stekať voľne, polevu lejem z vyvýšeného konca, krásne steká, je hladučká, nemá žiadne stopy po roztieraní nožom, samozrejme koláč pred poliatím dám stuhnúť. Ked som sama a nemá mi kto pomôcť, tak jeden koniec koláča niečím podložím aby mal spád, musí byť na nejakej podložke aby sa s ním dobre narábalo, len neviem ako by sa polieval takto ten sneh, to som ešte nerobila, ale myslím si, že by nemal byť problém, len sneh musí byť do hladka natretý. MrkámKvietok

To je super nápad Úsmev s čokoládou. Ja to vyrovnávam fénom, ak mám nerovnosti. Váľam sa od smiechu po podlaheMrkám

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.