
Netradičný medový rez.
Korpus: | ||
3 | polievkové lyžice | med |
3 | polievkové lyžice | kakao |
3 | kusy | vajce |
300 | gramov | práškový cukor |
80 | gramov | maslo |
600 | gramov | hladká múka |
1 | čajová lyžička | sóda bikarbóna |
Plnka: | ||
2 | balíky | jahodový puding |
1 | balík | vanilkový puding |
800 | millilitrov | mlieko |
400 | gramov | práškový cukor |
400 | gramov | maslo |
POSTUP PRÍPRAVY
Med, kakao, vajíčka, práškový cukor, maslo varíme nad parou cca 5 minút. Po vychladnutí pridáme múku so sódou bikarbónou a spracujeme cesto, ktoré upečieme v 4 plátoch.
Plnka - oba pudingy uvaríme podľa návodu (jahodové s 500ml mlieka, vanilkový s 300ml) a necháme vychladnúť. Maslo vymiešame s práškovým cukrom a 1/3 zamiešame do vanilkového a 2/3 do jahodového pudingu.
Jednotlivé pláty natierame krémom tak, aby vanilkový krém sa dostal do prostriedku. Vrch polejeme čokopolevou (20dkg horkej čokolády a 1 dl oleja).
vyzerá úžasne a určite aj tak chutí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za recept, vyskúšala som ho dnes - vydaril sa super, dúfam, že tak bude aj chutiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vždy všetko šľahám šľahačom, veľkosť plechu je klasika. Nie veľký ale nie ani malý ....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty