reklama

Rez Lagzi Lajči

Pridal/a evkala dňa 22. 06. 2015 - 12:54 - Recepty evkala
Rez Lagzi Lajči, Recepty na zákusky, evkala

reklama

Netradičný medový rez.

Ingrediencie
Korpus:
3 polievkové lyžice med
3 polievkové lyžice kakao
3 kusy vajce
300 gramov práškový cukor
80 gramov maslo
600 gramov hladká múka
1 čajová lyžička sóda bikarbóna
Plnka:
2 balíky jahodový puding
1 balík vanilkový puding
800 millilitrov mlieko
400 gramov práškový cukor
400 gramov maslo
Postup

POSTUP PRÍPRAVY

Med, kakao, vajíčka, práškový cukor, maslo varíme nad parou cca 5 minút. Po vychladnutí pridáme múku so sódou bikarbónou a spracujeme cesto, ktoré upečieme v 4 plátoch.


Plnka - oba pudingy uvaríme podľa návodu (jahodové s 500ml mlieka, vanilkový s 300ml) a necháme vychladnúť. Maslo vymiešame s práškovým cukrom a 1/3 zamiešame do vanilkového a 2/3 do jahodového pudingu.

Jednotlivé pláty natierame krémom tak, aby vanilkový krém sa dostal do prostriedku. Vrch polejeme čokopolevou (20dkg horkej čokolády a 1 dl oleja).

Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
Priemer 5 (1 hlas)

reklama


reklama

zlevka, Ut, 23. 06. 2015 - 17:37

Ďakujem za recept, vyskúšala som ho dnes - vydaril sa super, dúfam, že tak bude aj chutiť. TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdce

Prosim vas to varenie nad parou staci metlickou alebo mixerom,a cesto moze spracovat robot?A este jedna otazka asi aky velky plech to ma byt.dakujem
evkala, Ne, 29. 11. 2015 - 19:36

Vždy všetko šľahám šľahačom, veľkosť plechu je klasika. Nie veľký ale nie ani malý ....

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama