vylepšený parížsky krém
Pozrite si aj
na kolko slahacky kolko mascarpone? a nebolo to moc tazke potom?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janka, uvarila som si dve šľahačky - 2x250 ml - 33% a v tom 200 g čokolády. Po vychladnutí som to dala do chladničky na 24 hodín. Potom som to vyšľahala do krému a do vyšľahaného som pridala 250 g mascarpone. Nesekne sa to - neboj sa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja sa nebojim ci sa to sekne, ja som len chcela vediet ci chutovo to nie je moc tazke. ale tak vyskusam a uvidim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie je ľahký - nejde tam maslo - je super - musíš vyskúšať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to znie zaujímavo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ho robievam uz davno (biela coko), mne osobne vobec nechuti, ale zakaznici si pochvaluju.. s malinami to najviac chuti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ozaj sa netopila poťahovka? A akú si použila?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
NIE NETOPILA SA VOBEC, POUZILA SOM MMF - KUKNI DO ALBUMU MEDZI S KONIKOM - VCERA SOM JU PRIDALA - A TORTA BOLA CELU NOC V CHLADNICE - PLNKA BOLA SUPER A KORPUS SOM DALA SACHEROVY - BOLA SUPER A TO JA NIE SOM NA TORTY.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja tento krem - slahacka a cokolada a na druhy den k tomu mascarpone - robievam uz dlho. Pridavam k nemu maliny alebo lesnu zmes. Pod potahovku samozrejme nie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, ja sa len chcem podeliť s mojím pokusom, robila som tortu s originál parížskym krémom /uvarená šľahačka s čokoládou / na druhý deň som to vymiešala na krém a pridala som tam jedno mascarpone, no super, krém sa vydaril a vôbec sa netopil pod poťahovkou, vyskúšajte.