reklama

vylepšený parížsky krém


reklama

Ahojte, ja sa len chcem podeliť s mojím pokusom, robila som tortu s originál parížskym krémom /uvarená šľahačka s čokoládou / na druhý deň som to vymiešala na krém a pridala som tam jedno mascarpone, no super, krém sa vydaril a vôbec sa netopil pod poťahovkou, vyskúšajte. Hambím sa

 

Pozrite si aj


reklama


reklama

Janka22, So, 24. 03. 2012 - 23:10

na kolko slahacky kolko mascarpone? a nebolo to moc tazke potom?

zuzka09, Ne, 25. 03. 2012 - 12:30

Janka, uvarila som si dve šľahačky - 2x250 ml - 33% a v tom 200 g čokolády. Po vychladnutí som to dala do chladničky na 24 hodín. Potom som to vyšľahala do krému a do vyšľahaného som pridala 250 g mascarpone. Nesekne sa to - neboj sa.

Janka22, St, 28. 03. 2012 - 20:55

ja sa nebojim ci sa to sekne, ja som len chcela vediet ci chutovo to nie je moc tazke. ale tak vyskusam a uvidim

zuzka09, Št, 29. 03. 2012 - 12:20

nie je ľahký - nejde tam maslo - je super - musíš vyskúšať

zazu, Ne, 25. 03. 2012 - 13:57

ja ho robievam uz davno (biela coko), mne osobne vobec nechuti, ale zakaznici si pochvaluju.. s malinami to najviac chuti

zuzka09, Ne, 25. 03. 2012 - 21:15

NIE NETOPILA SA VOBEC, POUZILA SOM MMF - KUKNI DO ALBUMU MEDZI S KONIKOM - VCERA SOM JU PRIDALA - A TORTA BOLA CELU NOC V CHLADNICE - PLNKA BOLA SUPER A KORPUS SOM DALA SACHEROVY - BOLA SUPER A TO JA NIE SOM NA TORTY.

evi, Ne, 25. 03. 2012 - 19:52

Aj ja tento krem - slahacka a cokolada a na druhy den k tomu mascarpone - robievam uz dlho. Pridavam k nemu maliny alebo lesnu zmes. Pod potahovku samozrejme nie.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama