tvarohová plnka
Pozrite si aj
ak si dala hrudkovitý tvaroh, tak ti tam ostanú také jemnučké hrudky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno hrudkový,uf tak to bude asi v poriadku .Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a čo tak použiť jediný tvaroh a to je Kapucín v bielomodrom kelímku, ktorý je hladký- taká pasta, jemný , nehrudkový.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..aj mna sa to stalo, zuzka120,uz budem pouzivat, len jemny,ale inac chvalili si,vsetko pojedli....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Do tvarohovej plnky sa pouziva nizkotucny tvaroh... nema hrudky a je jemnucky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem pekne za názory a rady ste zlatíčka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
moj nazor-ak si pouzila želatinovy stuzovac za studena od Dr.Oetkera, ten ked sa moc slaha a potom sa spoji so studenou tvarohovou masou, vtedy sa mozu vytvorit take jemne hrudky zo zelatiny, ktore sa uz nedaju vyslahat, ale na chut to nevadi, treba presne slahat len pol minutky, ved na obale je navod.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčence chcem sa opýtať ked robíte tvarohovú plnku tak ju máte krásne hladkú alebo aj hrudky sú tam .Teraz neviem či sa mi sekla alebo čo.Na chuť je fantastická aj v ústach je jemná nič tam necítiť ale na vzhlad sú tam také malilinké akoby hrudky.Ďakujem