reklama

tvarohová plnka


reklama

Dievčence chcem sa opýtať ked robíte tvarohovú plnku tak ju máte krásne hladkú alebo aj hrudky sú tam .Teraz neviem či sa mi sekla alebo čo.Na chuť je fantastická aj v ústach je jemná nič tam necítiť ale na vzhlad sú tam také malilinké akoby hrudky.Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

ak si dala hrudkovitý tvaroh, tak ti tam ostanú také jemnučké hrudky Mrkám

katana, Pi, 04. 03. 2011 - 17:47

a čo tak použiť jediný tvaroh a to je Kapucín v bielomodrom kelímku, ktorý je hladký- taká pasta, jemný , nehrudkový.....

sona7, Pi, 04. 03. 2011 - 21:29

..aj mna sa to stalo, zuzka120,uz budem pouzivat, len jemny,ale inac chvalili si,vsetko pojedli....

Do tvarohovej plnky sa pouziva nizkotucny tvaroh... nema hrudky a je jemnucky

Sonia76, So, 05. 03. 2011 - 16:25

moj nazor-ak si pouzila želatinovy stuzovac za studena od Dr.Oetkera, ten ked sa moc slaha a potom sa spoji so studenou tvarohovou masou, vtedy sa mozu vytvorit take jemne hrudky zo zelatiny, ktore sa uz nedaju vyslahat, ale na chut to nevadi, treba presne slahat len pol minutky, ved na obale je navod. Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama