reklama

Tvaroh+kupovaný pribináčik


reklama

Ahojte, pozerala som recept na pribináčikovú plnku, sú tu rôzne. Ale nikde som nenašla krém tvaroh + či možem primiešať kupovaný pribináčik alebo ešte aj šlahačku. Skúšal už niekto takýto?

Pozrite si aj


reklama


reklama

no ja robím pribináčikovú plnku ale nikdy som nedávala originál krémiky do nej....šľahčku vymiešaľ do tuha, olé puding vymiešať s 200ml mlieka, a jemný tvaroh, všetko zmiešať spolu s 1vanielka,2pl práškového cukru ... necháť odstať cca 1-2hod aby sa chute spojili .....skús neoľutuješ Úsmev

Lana, Ne, 13. 05. 2012 - 17:34

Áno Áno to vyskusam na dnesnej torticke.Mam rada taketo kremiky

dagaz, Ne, 13. 05. 2012 - 17:56

Ja robim tak ze tvaroch vyslaham s cukrom a vanilkovym cukrom do hladka,cukru dla chuti, pridam jednu kyslu smotanu,zvlast vyslaham slahackovu smotanu a rucne to zmiesam s tvarohom, pridam mlieko v ktorom som rozpustila predtym zelatinu, plnka je mnamkova a s ovocim priam bajecna:)

Ja robím jednoduchý a veľmi dobrý recept. Vyšľahám 33% šľahačku, pridám jemný tvaroh kúpený z Lidl, vanilkový cukor a práškový podľa chuti. Robím to veľmi často a má to takú istú chuť ako pribináčik. Dávam tú plnku aj do torty, ale tým pádom musím dať do plnky plátkovú alebo práškovú želatínu. Dobrú chuť :)

Petina, Ne, 13. 05. 2012 - 19:54

Ivka presne takúto chcem robiť spolu s čestvými jahodami... dám tam želatinovy stužovač za studena Dr. Oetker. Mylsíš že to bude v torte dosť tuhé? bude to držať? Neviem robiť so želatinou. Poradíš mi? čo bude lepšie? Ďakujem

sintias, Ne, 13. 05. 2012 - 22:50

Zelatinovy stužovač Dr. Oetker je super. Drží aj v torte,davam na pol litra slahačky jeden.Slahám ho priamo so slahackou. nepripravujem ho podla navodu na obale. potom tu slahacku so stužovačom zmiešam s tvarohom.Niekedy ešte kombinujem a pridám aj kyslu smotanu alebo trochu vaječneho likéru. Vtedy dávam dva stužovače. drží dobre aj v dorte a chuť je výborná.

dasak, Ne, 13. 05. 2012 - 20:31

Petina, určite ti to bude držať, či dáš želatínu alebo želatínový stužovač za studena-krém je potom pekný, pevný

Nerobila som ešte zo stužovačom, ale ja robím len zo plátkovou alebo práškou želatínou a to stuhne perfektne. Na pol litra 33% šľahačky a pol kila tvarohu ti stačí jedna prášková želatína Dr. Oetker. Práškovú želatínu urobíš podľa návodu na zadnej strane, a pridáš už do hotového pribináčika. Úsmev

ja robim podobnu ako chlebik 39...2 šlahacky, 1 ole puding vanilka, primiesattvaroh jemny a dochutit cukrom ......uplne je ako pribinacik.....zvyknem k tejto plnke davat maliny .........ja uplne fantasticka Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

dá sa ešte niečo spraviť so smotanou a tvarohom, ktorý sa mi pri miešaní zgrcol? alebo vsetko nanovo len spraviť?

Petina, Po, 14. 05. 2012 - 13:49

Pokiaľ si dobre pamätám tak s tým sa nedá robiť nič :(

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama