Topenie torty
Pozrite si aj
reklama
reklama
pod poťahovku nemôže ísť mascarpone so šlahačkou, treba dať buď maslové krémy alebo ganache
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ona nemyslí klasickú poťahovku z poťahovej hmoty. Ja si myslím, že tam chýba nejaký stužovač. Pri tej sirupovej určite. Mne sa to stáva pri torte z kyslej smotany, ak tam nedám aspoň trochu stužovača.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte, piekla som tortu, plnila som mascarpone so šľahačkou v pomere 1:1, s tým, že do jednej časti som pridala sirup, ktorý som uvarila z malín a do druhej čokoládu, potiahla som to zas mascarpone so šľahačkou v pomere 1:1. Tortu som poliala čokoládou a zdobila čerstvým ovocím. Všetko bolo ok, chutné, ale keď som tortu po pár hodinách vytiahla z chladničky, akoby sa topila/potila.. na tácke po kraji bola vyzrazana akoby sladká voda. Už sa mi to raz stalo pri pribinacikovej plnke, ale neprišla som na to, čo to mohlo spôsobiť. Neviete mi prosím poradiť?