"tecie" mi krem v torte
Pozrite si aj
Nemá tam ísť viac masla?pol na pol aspoň?
...aha, je tam aj čokoláda, tak tým to asi nebude...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak to nemaš cele naplnene,tak skus dat krem na chvilu do chladničky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ten krem uz nenapravis .Ja odporucam vsetko urobit znovu.A rozhodne sa nespoliehaj ,ze Ti tortu udrzi pokope marcipan.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie nie nemyslim,skor sa mi zda,ze kasa mala byt"tuhsia",ale som myslela,ze to stuhne viacej.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mam to naplnene a v chladnicke super a vyberiem a za 5 minut zacina povolovat to by nemalo podla mna s tortou sa ma dat pracovat,takze este raz spravit radsej?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
určite ešte raz
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ver mi pokial nemas tuhy zaklad tak v tom pripade uz krem nenapravis. Ja na 1 liter mlieka davam 4 zlate klasy to je 16 dkg a velmi dobre prevarim.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sausen a keby si skusila jednotlive platy korpusu oddelit a ten krem zoskrabat a dat novu plnku...aj ked tazsie , ale da sa to,aspon zachranis korpus...ja robim krem s mukou takto ... 1liter mlieka dam do hrnca a vsypem 2 zlate klasy , 4P.L. kopcovite hlatkej muky ,240g cukru -toto vsetko metlickou rozslaham a potom uvarim pocas staleho miesania na strednom ohni na kasu- necham vychladnut...250g masla vyslaham s 2 vanilkovymi cukrami a postupne zaslahavam vychladnutu kasu-velmi chutny je, ked pridam uprazene lieskove orechy ,alebo mlete vlasske orechy ...s cokoladou som tuto plnku este nerobila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobre baby diky idem na to a basta toto pouzijem na puncovinu i uz dakujem vam zo
za rady aspon som si kusok oddychla
hor sa do prace idem podla vasich receptov.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..ale zlízať sa dá, nie? ...žeby sme dobehli...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
urob krem s akym maš skusenosť a iny krem najprv vyskušaj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aramana
ale by ste dlho behali az ku mne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...pre pamlsok aj na kraj sveta
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Moja jaká mlsná Nedávno si mala zálusk na pralinky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veď to ja v rámci pomoci!...čo sa majú trápiť samé...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
inak baby torta je urobena vyjkrojena dopuncovinovana a vyzera dobre,takze mozno zbytocny poplach mozno jej len trebalo viacej casu,uvidime rano,dam vediet drzte palce a DAKUJEM
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ako vyzerá???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sausen podla mna to bude dobre...s cokoladou sa este mne nepodarilo uvarit az tak husty krem a masla k tomu pomozu este,ale po dobrom zatuhnuti uvidis bude to drzat...vela predsa nemoze vytiect...teda dufam...masla pomozu k dobremu zatuhnutiu a potom len tak rychlo sa nerozpusti krem...moj nazor...mne sa to uz stalo dva krat a nemala som staznost a jedna bola pre kamosku.aj som z torty jedla a nebola plnka tekuta...drzim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata,vsetko ok,dam fotku neskor.davam ju po cca20min do chladu spet pre istotu,uvidime co nato zakaznicka,ale myslim,ze to bude ok,rano bola uplne tuha,ze sa s nou dalo normalne manipulovat,podla mna len nie nadlho vonku a je to ok,ale nabuduce dam viac muky ten recept je z dortomanie tusim od ariell,neviem,tak som myslela,ze bude bez problemu,ja som,ale aj kasu rozslahala pomornym mixerom kusok,lebo aj ked som robila cez sitko,stale som mala pocit,ze su tam drobunke hrudky a to asi urobilo sarapatu..niekde sa stala chyba,ja na to pridem dakujem vam za ochotu pomoct a poradit,ved kde inde by som sa uz obratila ak nie na vas
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata potrebujem urgentne poradit,asi budem pisat dlhsie,ale musim vysvetlit co sa mi stalo.Urobila som prvy krat mucny krem kasu,zdala sa mi riedsia ale lepiva a na 600-700ml kase som dala 350-400g masla,plus biela cokolada,zadalo sa mi ze bude dost.Krem je vyborny,naplnila som tortu a chcem s nou dalej pracovat robim auto a po cca5 minutach mi krem zacina vyliezat z korpusov!Toto sa mi stalo prvy krat,skor mavam kremy tuhe a zakaznikom vravim,necj ju nechaju pol hodku von z chladnicky a toto sa topi pod rukami..nie nejak strasne,ale kusok.takze teraz neviem,ci piect novu,ci dat na to cisto maslovy krem s bielou cokoladou ako som robila pri zmrzlinovej gitare na 2krat a zachrani to a tym,ze tam bude marcipan sa to este ustabilizuje???len neviem ci to budem moct dekorovat vobec ci co...som hotova auto ma byt na zajtra vecer,alebo piatok rano,co je takmer jedno a ja sa neviem rozhodnut co robit poradite mi prosim rychlo?dakujem.