ahoj, ja pouzivam rozne slahacky, a kedze do pribinacika sa prisýpa Olé puding, nemusís sa bat, ze to bude tiect. ak robim kremu viac, tak pridas aj viac pudingu.
s coko pribinacikovou variantou skusenost nemam, ja robievam coko tak, ze si prevarim slahacku s cokolacou a pridam mascarpone
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikovníčky,mám taku otázku,tie čo máte skusenosti.....chcem robiť krém,zákazník chce sviežy,lahký....kedže na torte bude ovocie,urobilaby som asi pribinák...ide o to aby bol krém tuhý,lebo torta bude poschodová aby to udržalo sa spolu.....a neviem či možem použiť aj rastlinnu šlahačku....vždy som robila iba s klasika živočíšnou,neviem či s rastlinnou to ide,viem že jked sa vyšlahá ona je dosť tuhá,či to vobec bude potom sa dať rozotrieť. a tiež keby som chcela čoko variantu,tak ako na tuú???dakujem