Skusenosť s fondantom
Pozrite si aj
mám, robila som s nej tortu na birmovku, je dobrá ak chceš kukni,http://www.tortyodmamy.sk/cirkevne-sviatky/birmovka-58 trochu mi obschli boky , vraj sa pri krájaní poťah s čipkou lámal, ale na poťahovaní bola dobrá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dávam trocha iné pomery surovín: 1PL želat.,6PL vody,1PL margarínu, 2PL medu, 2PL škrobu a zhruba 600g preosiateho pr.cukru - ale je to výborná poťahovka. Prvýkrát keď som robila, tak som ani šajnu nemala ako to má vyzerať a dala som príliš veľa cukru. Poťahovka sa mi trhala, bola taká drsná a nevedela som ju riadne vyvaľkať, lebo nebola pružná. Teraz keď robím, tak ju ani úplne nevypracujem, ale také ťahavé, trochu lepkavé ju zabalím do potrav.fólie a nechám nejaký čas na chladnom mieste odstáť a robí sa mi s ňou jedna radosť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá,ďakujem za pomoc.Gigi,ak dovolíš,rada by som vyskušala tvoj recert,keď ho máš overený.Ešte raz ďakujem za pomoc a dám vedieť ako to dopadlo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jarušš2, smelo skús , inak recept nieje môj - mám ho z jedného gastroblogu, tam ma to poťahovanie tôrt chytilo...a potom som natrafila na túto úúúúžasnú stránku. Keďže pečiem skôr len pre rodinu, tak sa mi to zdalo vhodnejšie, ako kupovať drahšiu hmotu, ale v budúcnosti určite vyskúšam niektoré aj z tých.( keď chceš farbiť, daj farbu už do rozpustenej želatíny ). Tak nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gigi03 mne sa stalo to iste potahovka bola drsna a kym som s nou potiahla tak schla a lamala sa... a zase som skoncila pri MMF.....
Vyskusam tuto DAKUJEM ZA RECEPT!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adamira daj potom vedieť, ako to dopadlo po skúške. Každý nato musím prísť sám, aká má byť konzistencia hmoty a to zistíš len skúškou. Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Šikulky,prosím vás akú máte skusenosť s týmto fondantom?
http://www.tortyodmamy.sk/content/fondan-1
Dajú sa ním poťahovať torty?Ja som doteraz poťahovala len z MMF.Ďakujem