Salko s otvaratkom na vrchu
Pozrite si aj
nie nestreli kludne var ja varim 3 hodiny a v pohode ja si naraz dam aj 5 ks kolko vojde do hrnca šetrim plyn
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dalo mi to 2 krat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem velmi pekne Salenka ,,, bala som sa ,, a nikde som sa to tu nedočítala,,,, prešla som všetko ohľadom salka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne také vystrelilo, keď som ho varila :/
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babyyyyy,načo to varíte,veď si kúpte už hotové uvarené skaramelizované salko a máte to bez roboty.ušetríte aj plyn aj vodu a aj nervy z toho či to už je alebo nie je uvarené.a netreba ho nechať ani chladiť,len otvoríte a zmiešate s pudingom a maslom,alebo len s maslom.šetrime si energiu a čas kde sa len dá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja už som skúšala azda všetky salká a rôzne prevedenia na trhu (varené/nevarené) a najlepšie je to klasické, doma varené. ak si otvoríš doma uvarené a kupované, rozdiel je vo farbe, ale aj chuti, to kupované sa mi zdá akoby kúsok pripečené. a aj cenovo ma to vyjde lepšie, lebo do veľkého hrnca dám variť 9-10 naraz, varím 2hodiny 15minút a je to super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To "pripečené" môže byť aj tým, že niektoré sú dochucované/dofarbované kakaom a to potom potláča karamelovú chuť... inak tiež nedám dopustiť na klasicky varené
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lulu aj Mariolka maju pravdu,,,,že to klasicke je najlepšie,,, ja v tom hotovom cítim akoby muku alebo čo,, a neni take chutne Už som si ich uvarila 6 kusov,,, nič sa nedialo
, žiadne vybuchy sa nekonali
dakujem ešte raz všetkym
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som zažila výbuch salka jediný raz, ako dieťa. mama varila, okrem toho mala plno roboty, zabudla naň, vyvrela jej voda a buchlo to, no celá kuchyňa bola karamelová, totálne všetko.... ale keď sa sleduje voda, nie je problém, odvtedy sa nám to nestalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja varím aj s tým otváraním v kuchte asi 30 min. a vo vode nechám vychladiť . A vybuchlo aj mne ešte v rodičovskom dome ,v čerstvo vymaľovanej kuchyni a tiež som naň zabudla. O druhej ráno sme mali budíček
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte žienky,, potrebujem od vás radu,,, či varíte aj to salko s ručným otvaratkom na vrchu,,, kupila som take a neviem si rady,,,, či mi to nahodou nestreli vo vriacej vode,,,,za radu vopred srdečne
dakujem
