reklama

Roll Decor Icing ....kto ho pozná?


reklama

ahoj dievčatá chcela by som sa opýtať...ako sa pracuje s Roll Decor Icingom....ja poznám len K2, white icing a mliečny marcipán.....dá sa s ním dobre pracovať....ako tvrdne a či sa dá vykrajovať dobre abeceda a ako sa farbí a poťahuje....prosím Bozkávam Bozkávam Bozkávam pomôžte je tam napísané že má jemne mandľovú chuť....mne K2 veľmi nechutí je mandľová ale veľmi sladká...ako chutí on???? vopred ďakujem Antónia

Pozrite si aj


reklama


reklama

ahoj, ja s nim pracujem velmi casto-potahujem s nim torty, ozdobky z RDI nerobim, pretoze podla mna je na to tato hmota prilis makka. Ale vsimla som si, ze niektore zienky vyrabaju z neho aj figurky, asi to chce cvik a pridavat viac Solamylu alebo cukru. Ja si ho pred pracou poriadne premiesam s kuskom Solamylu, tvrdne v chladnicke v pohode,farbi sa (pouzivam gelovky) taktiez dobre, abeceda sa mne vykrajuje tazsie (lepsi je WI), ale da sa aj to, ak do hmoty pridas dost Solamylu. A co sa tyka tej chuti, tak ja tam tie mandle necitim, asi som stratila chutove bunky Veľký úsmev . Mne chuti tak sladko..... Slnko Úsmev Slnko

sio, Ne, 14. 11. 2010 - 23:14

je dosť mäkká,ja by som z nej postavičky ani ozdoby nerobila,pod rukami veľmi mäkne,mne s ňou ani poťahovanie nejde-miešam ju s PDT špeciál ale na 3D torty je dobrá lebo je veľmi elastická,niet nad WI a PDT špeciál je super na postavičky,málinko mäkne pod rukami.Chuť má jemne sladkú je taká by som povedala neutrálna chuťovo

jajce (bez overenia), Po, 15. 11. 2010 - 11:51

Ja používam len RDI a som s ním veľmi spokojná..... používam ho na všetko - poťahovanie, kvietky a iné ozdoby, ale aj na tvarovanie postavičiek.... teraz som robila futbalistu, predtým mačičky alebo Litle pet shops či pata a mata. Je to hmota veľmi elastická, potiahneš s ňou všetko, v chladničke dobre stuhne, ale nevyschne ako K2. Keď som robila postavičky, tak som jednotlivé časti dávala stuhnút do chladničky a až potom som do zliepala dohromady.... K2 je dosť sladká, RDI nie je až také sladké a tú mandľovú chuť tam akosi necítim.... Na porovnanie: keď som známym robila tortu potiahnutú K2 a potom RDI, tak si pýtajú už len RDI.....

Cessy, Po, 15. 11. 2010 - 12:51

ahoj, ja na potahovanie prevazne pouzivam RDI, dobre sa mi s nou robi, len ju treba trosku na hrubsie vyvalkat ako WI, alebo MMF. Postavicky alebo kvietky som z nej zatial neskusala, na to pouzivam WI.

Dancul, Po, 15. 11. 2010 - 13:19

ja tiez potahujem s RDI a kvietky a postavycky robim s WI Mrkám Mrkám

simaxi, Po, 15. 11. 2010 - 18:04

mala som ho raz a veru viac ho ani nechcem, je podla mna dost makka a ked ti ostane a das si ho do sacku ako ostatne, tak je strasne,strasne makka, najlepsi je WI a PDtop a special, moj nazor

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama