riedky a zrazený
Pozrite si aj
Neviem aky je to krém,ale miesaj s pudingom Olé za studena,ked svetly krén tak vanilkovy puding,ked tmavy potom radsej kakaovy,alebo ked más zelatínovy stuzovac,ten tiez je dobry
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to pudingovo- maslový s 2 vajíčkami vyšľahanými nad parou...ďakujem, skúsim, dobre že som ich dnes kúpila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ALe keby sa uz nepodaril, tak kludne skus traseny, to je rychlovka, oranzova rajo smotana, ole a kompot...a aspon nejaky krem bude :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som včera robila tiež nový a je mňam mňam, môžeš vyskúšať
5 bielok, na každé 4lyžice cukru kryštálového, 2 maslá (ja som dola jedno maslo a jeden palmarín), 2 čokolády 100g na varenie...
cukor zalejeme troškou vody a uvaríme na silný sirup (až do bublin), keď je uvarený tak vlievame do bielok (nevyšlahaných) a a až vtedy ich začneme šlahať, a šlaháme až do skoro vychladnutia. potom do snehu vmiešame maslo a roztopenú čokoládu, a to je všetko. je naozaj mňamkový
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá pomoc
robila som krém do torty emotion a musím povedať, emócie vyplávali ozaj na povrch...krém vôbec nestuhol a po pridaní želatíny sa aj zrazil (brokenheart) už som tam dala dokopy 9 plátkov, neviem čo s ním, k tomu ešte keď som ho natierala na korpus tak ten sa nadlomil a krém zliezol celý na tácku...neviete či stuhne cez noc alebo čo s ním? poprípade ako ten krém využiť? mala som robiť tortu k meninám, takto som preflákala celé doobedie a večer, a jediné, čo z toho mám je chuť vyhodiť ju von oknom
to sa na tú oslavu zajtra blysnem 