Popis
Výborné venčeky

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas |
Ingrediencie
Cesto | ||
150 | gramov | hera |
300 | millilitrov | voda |
150 | gramov | hladka múka špecial |
4 | kusy | vajce |
Pudingová plnka | ||
2 | balíky | zlatý klas |
800 | millilitrov | mlieko |
250 | gramov | maslo |
200 | gramov | praskový cukor |
Šľahačková plnka | ||
600 | millilitrov | smotana na šľahanie |
Inštrukcie
Cesto:
Heru rozvaríme vo vode, pridáme múku a miešame kým sa nám cesto neoddeľuje od hrnca a dáme vychladnúť.
Do vychladnutého cesta postupne ručne varechou zamiešame vajcia, postupne po jednom vajci.
Cesto našpricujeme priamo na plech, dobre pokropíme vodou, pečieme na 160 stupňov do tmava. Ak budú málo upečené, po vybratí spľasnú.
Pudingová plnka:
Zlatý klas uvaríme s mliekom, necháme vychladnúť. Maslo c cukrom vyšľaháme a do toho zašľaháme vychladenú pudingovú kašu.
Šľahačková plnka:
Smotanu na šľahanie vyšľaháme.
Vychladnuté venčeky prekrojíme, dáme pudingovú plnku, na to šľahačku a pocukrujeme.
Dobrú chuť!
Recepty:
Základné ingrediencie:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 26445x