Venčeky

Popis

Výborné venčekyÁno

Venčeky - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Cesto
15dekagramyhera
3decilitrevoda
15dekagramyhladka múka špecial
4kusyvajce
Pudingová plnka
2balíkyzlatý klas
8decilitremlieko
25dekagramymaslo
20dekagramypraskový cukor
Šľahačková plnka
6decilitresmotana na šľahanie

Inštrukcie

Cesto:

Heru rozvaríme vo vode, pridáme múku a miešame kým sa nám cesto neoddeľuje od hrnca a dáme vychladnúť.

Do vychladnutého cesta postupne ručne varechou zamiešame vajcia, postupne po jednom vajci.

Cesto našpricujeme priamo na plech, dobre pokropíme vodou, pečieme na 160 stupňov do tmava. Ak budú málo upečené, po vybratí spľasnú.

Pudingová plnka:

Zlatý klas uvaríme s mliekom, necháme vychladnúť. Maslo c cukrom vyšľaháme a do toho zašľaháme vychladenú pudingovú kašu.

Šľahačková plnka:

Smotanu na šľahanie vyšľaháme.

Vychladnuté venčeky prekrojíme, dáme pudingovú plnku, na to šľahačku a pocukrujeme.

Dobrú chuť!

Základné ingrediencie: 

Recepty: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.