Broskyňové rezy

Popis

Svieže broskyňove rezy 

Broskyňové rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
20
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
1 hod
Celkový čas
1 hod, 30 minút

Ingrediencie

Korpus tri krát
5kusyvajec
5polievkové lyžicekryštálový cukor
1polievková lyžicaoleja
5polievkové lyžicemuka
1čajová lyžičkaprášok do pečiva
krém
500millilitrovmlieka
200gramovkryštálový cukor
2balíkyzlatý klas
1balíkvanilkový cukor
1polievková lyžicapolohruba muka
100gramovbielej čokolády
250gramovmasla
Dokončenie
1kusBroskynovy kompot

Inštrukcie

Piskoty 3x: 5x zltko vyslahame spolu s 5PL kryst.,cukor, pridame 1PL olej a 5PL muka, 1CL PDP. Vyslahame si sneh z 5bielkov a pridame k zltkam. Pecieme na 175st. Do tretiej piskoty pridame trocha farbiva oranžového.

Krem: 0,5L mlieka, 200g kryst.cukor, 2x zlatý klas, 1x van.cukor a 1PL pol.muka uvarime na hustú kasu. Po odstavení pridame 100g bielej cokolady a nechame rozpustiť. Po vychladnutí do krému pridame 250g masla. 

Piskotu natrieme kremom poukladame nakrájané broskyne. Prelozime farebným platom, ktorý polejeme šťavou z broskýň. Natrieme kremom a znova poukladame najkrajane broskyne. Prelozime tretí plat. Zakusok dáme na pár hodín zaťažiť a stuhnut. Po stuhnuti natrieme vrchný plat zvyšným kremom a ľubovoľne  zakusok ozdobime. 

PS: Recept na moje orechové a karamelové šuhajdy nájdete TU

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.