
Valika475 | Špenátové palacinky s bryndzou
reklama
Skvelé jedlo na zelený štvrtok
Ingrediencie
Cesto: | ||
500 | millilitrov | mlieko |
trocha | soľ | |
1 | čajová lyžička | prášok do pečiva |
1 | kus | vajce |
100 | gramov | špenát |
3 | polievkové lyžice | hladká múka |
Plnka: | ||
100 | gramov | maslo |
150 | gramov | bryndza |
2 | čajové lyžičky | paprika červená |
Na pečenie: | ||
trocha | olej |
Postup
Najskôr si špenát rozmixujeme, pridáme mlieko, soľ, prášok do pečiva, vajíčko a múku.
Zmes poriadne rozšľaháme.
Na troche oleja pečieme palacinky.
Maslo, bryndzu a papriku dobre rozmiešame a natierame palacinky. Následne ich zrolujeme a podávame.
Celkový čas
25 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.