Nepečený čokoládový cheesecake

Popis

Īprudko jedlý ☺
Nepečený čokoládový cheesecake - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Zdrojvarecha.sk
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
20 minút

Ingrediencie

1balíkBebe keks kakao
100gramovmaslo
500gramovjemny tvaroh
250millilitrovsmotana na šľahanie
300gramovcokolada
140millilitrovsmotana na šľahanie
100gramovcokolada

Inštrukcie

Ja používam čoko z lidla 52% a aj tvaroh odtiaľ vo vedierku,na foto je cheesecake. 140ml smotany a 100g čoko je na ganache. Bebe keksy rozdrvíme a zmiešame z roztopeným maslom a natlačíme na dno tortovej formy ktorú sme vystali alobalom alebo papierom na pečenie. Nalejeme na to zmes:tvaroh zmiešame s tekutou nevyšľahanou smotanou,pridáme čokoládu ktorú sme nadparou rozpustili.Pozor!vsetko musí mať izbovú teplotu inak sa čoko zrazí(aj keď to nevadí,bude straciatela len treba osladiť zmes)ak sa tak stane tak to dáme nad paru a miešame kym sa čoko nerozpustí. Necháme zachladiť a vylejeme na to ganache. Najlepšie je ho robiť deň vopred.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.